2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی برگ ریزون دارم🗿🗿🗿

148 بازدید | 17 پست

اکر به هر دلیلی با اجازه خود طرف مجبور بشید فلش یا هارد یکی رو چک کنید 

مثلا یکی بگه که  بی زحمت هارد منو تحویل بگیر چک کن ببین اطالاعاتی که زدن درسته یان 

توش چزای خاک بر سری ببنید 

نظرتون در مورد طرف چی میشه؟

نظرتون عوض میشه 

از دستش ناراحت میشید 

کلا بعد از دیدن این صحنه چه حالی بهتون دست میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره کی باشه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

زندگی خصوصی مردم به من ربط نداره 

اتفاقی نمیفته بینمون

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یکی از اقوام درجه ۲ 😂

😁 

به امضای من عمل کن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

طرف منحرفی چیزیه؟ شاید عمدا گفته چک کنی تا اونارو ببینیمن بودم خیلی از چشمم میوفتاد دیگه باهاش هم کل ...

یه بار پسر کارفرما اینکارو کرد باهام .فلش کار و داد یه پی دی اف بود آموزشی،  من بعد ۱۰ سال فهمیدم بخاطر من اونو تو فلش گداشته بود😂

بعضیا چقد مریض و عقده این😑

متاسفانه من وقتی کار میکردم ازین تجربه های بد زیاد داشتم 

بعضیا چقد مریض و عقده این😑

آخرش هم دید محلش نمیدم به باباش گفت اخراجم کرد .منم اسکرین شاتاش و به باباش نشون دادم ، بعد دیدم زود واسش زن گرفتن