2777
2789
عنوان

بیاین بیان دیگه جوش نمیزنمممم

104 بازدید | 11 پست

حالا بعده اونهمه حرف دلی و بماند به یادگارام که برا شرو اومدم   بیاین بگم از اینکه بعده نزدیکه شیش سال هر روزه خدا جوش زدن الان نزدیک ی هفتس دیگه جوش نمیزنمو کاملا حسم میگه باهاش خدافظی کردم ذوق کردم حالا برا این😂

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چشم میخوری جوری جوش بزنی که جای سالم نمونه🤣🤣🤣🤣

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

من انقد عذاب کشیدم سره جوشای صورتم هم جاشون مونده بود همم اینکه این خوب میشد از اونور یکی دیگه درمیومد

هزار جور محصولو کلی چرتو پرت هرچی بگید ینی خریدم زدما دکتر رفتم راکوتانم که دو روز خوردم شبیه کاکتوس شدم گذاشتم کنار از ترس

خلاصه که نمیشد

بچه ها تنها راهش صبره ولی

فقط باید صبر کنید

من محلول کلیندامایسین میزدم همش به جوشام شبام حتما میشستم صورتمو و اینکه فک کنم چیزی که کمکمم کرد حس میکنم خوردن روزی هش لیوان آب و کم کردن شیرینی و شکلات بود

الان چشم میخوری جوری جوش بزنی که جای سالم نمونه🤣🤣🤣🤣

نه توروخدا نگو انقد ذوق دارم این چن روزه😂

من همش دنباله انواع و اقسام راه بودم برا جوش نزدن ولی ی روز از خواب پاشدم دیگه کلا جوش نزدم دقیقا وختی که اصن منتظرش نبودم اومد 😂

فقط اینکه اب خیلی بخورین و صب کنید و صبر کنید
واقعا هرکاریم بکنید اگه تداوم نداشته باشه و ادامه ندید فایده نداره من انقد سیریش شدم و ول نکردم که بلخره جوشام تسلیم شدن الان اصلا جوش نمیزنم دیگه مطمعنمم که تموم شدن
هر دوازده ساعت با محلول کلیندا مایسین بزنین صورتتون روتین پوستی داشته باشین مخصوص پوست چرب ینی ساعات ثابت و مشخصیو روتین داشته باشین و هی تکرار منید و صبر کنید تا جوشاتون بلخره تموم شن
من قرص زینک پلاس و سیستین ب 6 هم میخورم فک کنم بی تاثیر نبوده

نه توروخدا نگو انقد ذوق دارم این چن روزه😂

بخدا طبق تجربه ام گفتم 

هرجا اومدم تعریف کردم از خودم توی جمع و ذوق کردم چنان سرم اومد که به غلط کردن افتادم

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بخدا طبق تجربه ام گفتم هرجا اومدم تعریف کردم از خودم توی جمع و ذوق کردم چنان سرم اومد که به غلط کردن ...

نه من دیگه قرار نیس بزنم نترسون حسش میکنم تموم شد کابوسام😂