2777
2789
عنوان

پول طلاهارو گرفته

683 بازدید | 35 پست

سلام

من امروز  برگشتم‌ خونه

همسرمم خیلی سر سنگین بود، انقدر فک زدم چسبیدم بهش، تا نرم شد😂

بعدم گفت پول طلاهارو پس گرفته؛

البته طلاهارو  گفته: ۱۰ تومن فروخته 

ولی ۸ تومنشو برگردونده بود گفته: خرج کردم بیکارم...

همسرمم برده بود‌تو شرکت دوستش به عنوان منشی معرفیش کرده بود...

میگفت فعلا آزمایشی داره کار میکنه اونجا...

میگه گفت معتاد نیستم...

کسایی که در جریان نیستن

(((من طلامو دادم به دوستم قرض بدون اجازه همسرم بعد ۲ ماه گفت شوهرم‌معتاده برده فروخته

منم به همسرم گفتم اونم‌رفته بود پس گرفته بود😊)))

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلی داری این همه طلا قرض دادی 😐😐 میخواسته چیکار ?? باز خوبه پسداده حاشا نکرده ۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
چرا فروخته بود؟؟؟

پول نداشته بیکار بوده

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

چ خوب شد 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
چه دلی داری این همه طلا قرض دادی 😐😐 میخواسته چیکار ?? باز خوبه پسداده حاشا نکرده ۰ 

اوه بعد ۲ ماه پس داد

قبل محرم بود گفت میرم عروسی

بازم خوبه پس داده 

همسر من خودشو پول میکرد معلوم نیست چه بلایی سر یارو اورده😂

اوه بعد ۲ ماه پس داد قبل محرم بود گفت میرم عروسی

یعنی نرفتی سراغش من بودم یه بلایی سرش میاوردم که جواب اعتمادمو اینجوری بده

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اوه بعد ۲ ماه پس داد قبل محرم بود گفت میرم عروسی

اخه ده میلیون طلا واجب بوده بندازه بره عروسی??بازم میگم نباس میدادی۰ اونم وقتی شوهرشو میشناخته باید هواسشو بیشتر جمع میکرده

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!