2777
2789
عنوان

شب یلدا پیش خونوادم نیستم و غصه شون رو میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 30 پست
اره خوب.اما من کلا وقتی تو مناسبت ها جایی باشم دلم پیش خانوادم میمونهدختر لوس و وابسته ای نیستم،اما ...

اکثرا همینجوری مخصوصا وقتی خانواده تنها باشن 

ولی خب امشب برید پیششون و یلدا بگیرین ، حلا نه با همه مقدمات ولی خب به یلدای فرمالیته ، دیگه فردا شب تو ذهنشون نیست تنهاییشون واقعا امشب و فردا شب فرقی نداره 

اشکال نداره،البته اگه با فامیلی راحتی،تماس بکیر شرایطو بگو ولخواه یا برن پیششون یا دعوتشون کنن،اگرم ...

نه متاسفانه

بیشعور تر از فامیلامون سراغ ندارم

مامانم میگه فکر ما نباش

خودمون خوشیم.کلی خوراکی گرفتیم واسه یلدا،سهم تو رو هم میزاریم کنار،فکر ما نباش

اینا بیشتر آتیشم میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانهبیشعور تر از فامیلامون سراغ ندارممامانم میگه فکر ما نباشخودمون خوشیم.کلی خوراکی گرفتیم وا ...

شما زیادی حساسی بابا،نهایت شنبه شب برید اونجا،منم انشب میرم خونه پدرم وفردا شب خونم،چون شنبه کارومدرسه و...

اصلا برام جالب نیستدرسته شلوغ تره و خنده و شادی بیشترهاما عذاب وجدان منو میکشه

دقیقا عین منی

من هر جا بهم خوش بگذره عذاب وجدان مامانمو دارم

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

حالا پدر ومادر من با وجود ۵تا دختر که ازدواج کردن  ونزدیکش هستن اصلا نمیگه بیایین اینجا کلا راحتن  نه عید نه شب چله  هیچی  مگه خودمون بریم  بمونیم  یه چیزی درست کنیم  هر ۳ماه یه بار   تازه  امسال میخوان  شب چله  مسافرتم برن  

آفرین.دقیقاا

ما هر سال شب یلدا و سال تحویل و تولدا بحث داریم چون خانواده من تنها تنهان فقط امیذشون به منه که برم ولی خانواده شوهرم خیلی شلوغن اونم میخواد بره پیششون

حالا پدر ومادر من با وجود ۵تا دختر که ازدواج کردن ونزدیکش هستن اصلا نمیگه بیایین اینجا کلا راحتن ن ...

اونطوری خوبه بخدا

غصه تنهایی اینا پدر منو درآورده

هیچجا بهم خوش نمیگذره،همش میگم اونا الان چیکار  میکنن

کاش مسافرت میرفتن یا یکی پیششون بود

ما هر سال شب یلدا و سال تحویل و تولدا بحث داریم چون خانواده من تنها تنهان فقط امیذشون به منه که برم ...

وای دقیقا

البته ما تولد خودم میدم خونمون

اما تولد شوهرمو دخترم پیش خانواده شوهرم

منم پدر مادرم فقط منو دارن،اما خونواده شوهرم خیلی شلوغه

ماهم نباشیم مهم نیست

سال تحویل که همییییییشه پیش خونواده شوهرمیم.

اونطوری خوبه بخداغصه تنهایی اینا پدر منو درآوردههیچجا بهم خوش نمیگذره،همش میگم اونا الان چیکار میکن ...

آره الان من  نزدیک ۳ماهه خونشون نرفتم  تلفن میزنم حالشون  میپرسم   اصلا نمیگه کی میایی اینجا  کلا پدرومادرم غرور دارن خیلی   

برو دل به به حرف شوهرت امسال عوضش شنبه شب برو برا مامانت روز مادری ببر کلی خوش بگذرون

همه هم فهمیدن من برخلاف میلم میمونم اینجا

میدونن هرسال اونورم 

دیگه شنبه مدرسه هست

تعطیل باشه حتما میرم

وای دقیقاالبته ما تولد خودم میدم خونموناما تولد شوهرمو دخترم پیش خانواده شوهرممنم پدر مادرم فقط منو ...

امسالم شوهرم میگه میخواد برع خونه مادربزرگش که همه اونجان اما مامان من رفته کلی اجیل و میوع اینا خریده که من برم😔