2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه روش تکراری 

آقا منو مسخره نکنید بخدا جدی میگم

بینیم کوچیک شد

پوستمم روشن شد

موهامم بلند شد

ولی قد مرتب گوش ندادم چون تازگیا فهمیدم کوتاهم قبلا مهم نبود 😂😂

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

عه روش تکراری آقا منو مسخره نکنید بخدا جدی میگمبینیم کوچیک شدپوستمم روشن شدموهامم بلند شدولی قد مرتب ...

واقعاااااا؟

فقط زود بفرستشون واسم 

از کدوم سازنده بود

توروخدا بفرست 

واقعا نتیجه گرفتین

چقدر طول کشید

روزانه چقدر گوش دادین

واقعاااااا؟فقط زود بفرستشون واسم از کدوم سازنده بودتوروخدا بفرست واقعا نتیجه گرفتینچقدر طول کشیدروزا ...

چرا قسم میخوری دختر

آره بخدا

یوتیوب سرچ میکردم مثلااا skin sub 

هرچی میاد گوش میدم 

ساب خاصی ندارم

از وقتیم آشنا شدم گوش میدم

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

چرا قسم میخوری دخترآره بخدایوتیوب سرچ میکردم مثلااا skin sub هرچی میاد گوش میدم ساب خاصی ندارماز وقت ...

من نمیتونم اعتماد کنم میگن ساب های شیطانی هم هست..

دائمی بودن؟؟ تلگرام دارین بریم اونجا حرف بزنیم یا ایتا یا واتساپ ؟؟

توروخدا جواب بده کجا رفتی

اینجام گلم جانم ؟

اخه میزنم هزار تا چیز میاره کدومو گوش بدم اخه

روبیکا داری ؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز