2777
2789
عنوان

فردا روز موعد ریدن به حال خوش اکسمه

155 بازدید | 12 پست

پارتنرم که همکارمم بود از هم جدا شدیم قبلا بهش گفته بودم دوست ندارم با دوستات بری تور اگه میخوای تور بری فقط با من و دوست ندارم توی جمعی که زن باشه بدون من حضور داشته باشی چه دوستانه چه تور

از اونجایی که عاشق تفریح و رقص و پایکوبیه توی این یکسال فقط دوبار تور رفت اونم با من و با دوستاش نرفت و توی جمعی هم که زن بود شرکت نمیکرد قصدمون ازدواج بود که خانوادش مخالفت کردن شد دوستی الان پس زده منو که نمیتونم باهات باشم دارم آسیب می بینم توام آسیب میبنیی دیگه دنبال ساختن بامن نباش برو پی زندگیت منم میرم پی زندگیم این رابطه رو نمیشه ادامه داد چون از اول به قصد ازدواج بوده ن دوستی و اگه برای سرگرمی بود میشد ادامه داد ولی الان نمیشه من خودمم دیگه نمیخوام ازدواج کنم علارغم مخالفت خانواده اصلا خودم نمیتونم مسولیت ازدواج قبول کنم

خلاصه بعد از بهم زدن متوجه شدم با یکی از همکارامون که رفیق صمیمیش هست دارن تور یلدا میرن روز پنج شنبه و جمعه بسیار جای بدیه همه خری اونجان و رقص و همه زهرمار هست

منم این چند روز کلی فکر کردم که برم یا نه و الان موقع گرفتن تصمیم هست

آیا برم؟اگه برم فکر میکنه اتفاقی رفتم چون روحشم خبر دار نیست که من فهمیدم رفته تور یکی از دلایل بهم زدن رابطمون همین سفر با تور هم بوده

بنظرتون جوابه؟آیا برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه دوس نداری ببینیش نرو خودت اذیت میشی بعدم دلیل کاتش رفتن به اونجاها بوده دیگه 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بنظرم کلا بیخیال شو و نرو یا حداقل با یکی از رفیقات بروبجاش واسه خودت یه برنامه عشق و حال بچین

با آبجیم میرم فقط میخوام منو ببینه و یادش بهم بیفته چون میگفت تصمیمم تصمیم سختیه که گرفتم و میخوام از تو دور باشم یعنی دوستم داره ولی میخواد فراموشم کنه

عزیزم تو که دیگه نمیخوایش ولش کن. دوران دوستی برا شناخته خب اون اهل همچین سفرهایی نمیشه زندانی کنی

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

ولش کن

نه خونوادش راضی به ازدواجتونن نه خودش

رابطه بدون ازدواجم فکر نمیکنم تهش خوب باشه

خودتو اذیت نکن به فکر خودت باش

اگه بخوای همش به اون و کاراش فکر کنی خودت اذیت میشی

چرا خانوادش مخالف بودن؟

چون واقعا خرن

همه جای ایران زنی که شاغل باشه با درآمد بالا رو برا پسرشون میگیرن اونا با شغل من که انقدر حقوقش بالا بود مخالف بودن میگن شاغله نمیتونه بچه داری کنه و همشهریمون نیست

این یک حس و توقع منطقیه که آدم دوست نداشته طرف مقابلش در بعضی از جمع های مسله دار حضور نداشته باشه، ولی خیلی ها برداشت محدود شدن رو میکنن که بیشتر به دلیل اهمیت ندادن به خواسته های طرف مقابلش هستش.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
عزیزم تو که دیگه نمیخوایش ولش کن. دوران دوستی برا شناخته خب اون اهل همچین سفرهایی نمیشه زندانی کنی

من نمیرم برای ترمیم گذشته من فقطططط میرم که اونجا با هرچی پسره بلاسم خوش بگذرونم جلوش کلی برقصم تا ماتحتش آتیش بگیره