2777
2789
عنوان

توروخدا چند لحظه میای داخل تاپیکم

68 بازدید | 13 پست

میشه راهنماییم کنید دعای خیرتون میکنم

خانواده شوهرم  زنگ زدن که شب یلدا بیایید شهرستان اینجا کل طایفه می‌خوان دورهم جمع بشن 

دختر من ۷سالشه 

از اول پاییز تا الان سرما خورده بوده وسرفه می‌کرده 

تازه یک هفته هست حالش بهتر شده 

اونجا رعایت نمیکنن یعنی اگر مریض هم باشند رو بوسی میکنند یک جمع حدود ۵۰نفره هستند 

حالا نمیدونم ما بریم یانه😔

هم دلم به حال شوهرم میسوزه که تنها بره 

هم دلم به حال دخترم میسوزه 

شهرستان مادرشوهرم هوا خیلی سرده 

اونجا برف زده 

ولی ما اینجا داخل آپارتمان هستیم 

احساس میکنم بریم اونجا یخ می‌کنه 

به نظر شما من چکار کنم؟

اگه حال و هواتون عوض میشه برید ولی خب سلانتی مهم تره

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه مکان عمومی ک برنامه شب یلدا دارن رزرو کن برین خوش بگذرونین بهونه هم دستت میاد

به نظر شما بریم یا نه شهرستان ؟

فصل سرماخوردگی هست 

میترسم بچم مریض بشه 

مدرسه داره واز درس عقب میوفته 

بخدا خودمم موندم من زیادی حساسم یا نه

نمیدونم من زیادی حساسم یانه 😔

اگه همسرتون تنها بر دخترتون بهونه نمیاره چرا نرفتین؟

حالا ی دو روز چیزی نمیشه البته اگه مراعات کنن

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

اگه همسرتون تنها بر دخترتون بهونه نمیاره چرا نرفتین؟حالا ی دو روز چیزی نمیشه البته اگه مراعات کنن

نه دخترم چیزی نمیگه 

متاسفانه اونجا اصلا رعایت نمیکنن 

دوهفته پیش رفتیم اونجا 

دختر خاله شوهرم مارو دید سرما خورده بود شدید 

خودش می‌گفت ۲روزه افتادم 

تب ولرز دارم 

ولی متاسفانه هم منو بغل کرد وبوسید وهم دخترمو

جفتمون برگشتیم خونه سرما خوردیم بدرقم 

اونا هم از روی دوست داشتن و محبت مارو بغل می‌کنند ومیبوسند منم خدایی خیلی بهشون احترام میزارم 

همیشه دستشون رو می‌بوسم 

منتهی وقتی سرماخوردن اصلا به هیچ عنوان رعایت نمیکنند

نه دخترم چیزی نمیگه متاسفانه اونجا اصلا رعایت نمیکنن دوهفته پیش رفتیم اونجا دختر خاله شوهرم مارو دید ...

ای بابا پس نرید  انیدوارم درک کنن اوناهم 

حق باشماست 

داداشم الان ی هفست افتاده تو رخت خواب نرفته مدرسه تبش میره و میاد الانم که فصل امتحاناست 

اون یکی داداشم که از این کوچیکتره باز داره تب میشه 

سلامتی خودتون و بچه مهم تره نرین

خداخیرت بده عزیزم که جواب دادید

خواهش میکنم گلم الهی که زندگیتون سرشار از سلامتی و آرامش باشه