2777
2789

سلام بچه ها

سقف حموم ما نم زده و همسایه بالایی باید درستش کنه چون از کف حموم اوناست، خواستم بپرسم برای تعمیرات باید بیان سقف ماهم درست کنن یا کاری کنن؟ یا فقط برای ما رنگ لازمه؟

باید کف خودشون رو دست بزنن ببینن لوله کجا شکسته یا نشت داده

چون حمام هم هست فکر نکنم کار خاصی کنن

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم مثل شما سقفمون نم زد، اول اونا باید تعمیر کنم بعد شما رنگ کنید و هر چی هزینه اش شد از همسایتون بگیرید 

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

ما هم مثل شما سقفمون نم زد، اول اونا باید تعمیر کنم بعد شما رنگ کنید و هر چی هزینه اش شد از همسایتون ...

پس یعنی به جز رنگ با سقف ما کاری ندارن درسته؟ 

میشه رنگ بمونه چندوقت بعد یا خطرناکه؟

پس یعنی به جز رنگ با سقف ما کاری ندارن درسته؟ میشه رنگ بمونه چندوقت بعد یا خطرناکه؟

نه می تونین بعدا رنگ کنید ولی اول خود سقف باید تعمیر بشه

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

نه می تونین بعدا رنگ کنید ولی اول خود سقف باید تعمیر بشه

ببخشیدا انقدر سوال میپرسم

منظورم اینه که اونا کف حمومشون رو درست باید کنن دیگه

بعدش با سقف ماهم کاری ندارن؟ یعنی میان سقف مارو هم بازکنن؟🥺

اول باید مشکل از بالا حل کنن بعد کارشناس و بنا و نقاش بیاد ببینه چه چیزایی لازم به حساب اونا انجام ب ...

یعنی لازم نیست بیان تو حموم ما و کاری کنن و همه چی از بالا اوکی میشه درسته؟

ببخشیدا انقدر سوال میپرسممنظورم اینه که اونا کف حمومشون رو درست باید کنن دیگهبعدش با سقف ماهم کاری ن ...

قربونت

نه اصلا از این کارا نمی کنن، لوله عوض می کنن یا سیمان می کنن

سقف شما نم زده یا پایینیتون؟ میگن خطرناکه که پیگیری نکنیم

اره باید تعمیر کنید..... سقف ما نم داده.... پایینیمونم میگه سقف ماهم نم داده....کلن هر طبقه به طبقه دیگه نم داده.... کسی نمیاد پی گیری کنه.. ما تو ی ساختمون 14 واحدیم

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹