2777
2789
عنوان

خیانت💔و پایان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 158 پست
من ۲۰ ساله که ازدواج کردم واقعا حقم این نیست الان پول نیاز داره هرچقدر میگه بهش نمیدم دلم از این می ...

هعیییی💔شرایط سختیه واقعا

ازشون تعهد بگیر نمیدونم هرچیزی که حالتو بهتر میکنه اونو انحام بده عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته یه دلیلش میتونه بی توجهی همسر باشه. ولی بازم دلیل موجهی برای خیانت نیست.

زن و مردای متاهلی که خیانت پیکنن بنظرم ادمای خیلی کثیفی هستن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

درضمن وقتی یه بار خیانت دیدی نباید میبخشیدیش مگر در ازای حق طلاق یا گرفتن ماشین یا خونه

من نبخشیدم و هنوز نمیدونستم چیکار کنم ولی ایشون همزمان داشت میگفت که غلط کرده و اشتباه کرده و همزمان گوشی دوم داشت و پنهتن کاری

من نبخشیدم و هنوز نمیدونستم چیکار کنم ولی ایشون همزمان داشت میگفت که غلط کرده و اشتباه کرده و همزمان ...

امیدوارم تصمیم مناسبی بگیری و از این به بعد زندگیت پر از اتفاقات قشنگ باشه عزیزم🤍

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
کاملا درسته از کثیف هم کثیف ترن

انشاالله که مجازات کارشون تو همین دنیا ببینن

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

ان شاءالله خدا خودش با عدالتش جوابشون رو بده🤲🏻

من دارم از همسرم جدا میشم بخاطر مسائل دیگه داستان زندگیم طولانی هست شوهرم بعد از ۶ماه اومد دنبالم روز اول عید امسال من پریود بودم همسر صبح که از سر کار اومد رفت با دوس دخترش خودش ارضا کرد تو راه داشتیم میرفتیم خونه پدرش بهم گفت دنیا رو سرم خراب شد داشتم باهاش دعوا میکردم گفت اگر حرف بزنی میزنم تو دهنت....یادم میا حالم بد میشه  😔

من دارم از همسرم جدا میشم بخاطر مسائل دیگه داستان زندگیم طولانی هست شوهرم بعد از ۶ماه اومد دنبالم رو ...

ای وای خیانت خیلی سخته💔میدونم خوب میدونم قلب شکسته باهیچی درست نمیشه

شما بچه داری؟یعنی بخاطر خیانت ازش جدا نمیشی و دلیل دیگه ای داره عزیزم