2777
2789
عنوان

تروخدا بیایددد

53 بازدید | 2 پست

بچه ها من تقریبا یک ماه پشت هم خوابای بد میدیدم بعد اونشب زدم تعبیر خواب رو آورد که  خیانت بهت میشه (خواب سگ زخمی دیده بودم) بعد  یادتون هم باشه منو همسرم داشتیم جدا می‌شدیم که بازم متو پدر مادرم فرستادن اینجا و حالا نمیخام وارد اینا بشم ولی شوهرم نسبت به رفتار هایی که داشت خیلی سرد شده مثلا مهم نیس بغلش کنم یا نه خوابیدنی مهم نیس پیشش باشم یا نه مثلا الان براش یه کلیپ خنده دار فرستادم میگه خیلی ام چرته و گفتم باشه کاری نداری گفت خدافظ در اصل که همیشه میگفت نه مراقب خودت باش خدافظ خیلی بد شده نمیدونم چه غل..طی کنم

رابطتون سرد شده همون طور که گفتی بخاطر مشکلاتتون 

خوابت هم ربطی نداره تعبیری هم که گفتی غلطه

سگ به معنای دشمنه و سگ زخمی هم به طبع خوبه

تا اینجا که گفتی چیز مشکوکی نبود

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊
رابطتون سرد شده همون طور که گفتی بخاطر مشکلاتتون خوابت هم ربطی نداره تعبیری هم که گفتی غلطهسگ به معن ...

اصلا اینجوری نبود خواهر تقریبا یه هفته هست اینجوری شده ولی یه ماهه من همش خواب اینجوری می‌بینیم اونروز خودشم خواب دیده بود با یکی دیگس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.