2777
2789
عنوان

عکس یهویی از خودم 📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 98 پست
ای باباااا نگو من تازه میخوام برم بزنم ک

نه نزن مگر اینکه اینقدر باریکه که لب نداری

الان لب باریک خاص تره بسکه همه ژل زدن

(خودم لبام مدلش روسیه فکر نکنی چون خودم لبام باریکه توصیه میکنم به بقیه😂واقعا باریک مده الان) 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تشکر بابت نظرات همه خیلی درده دو برابر سنت معلوم بشیبعد میگن خودتو دوس داشته باش لاغری خوبه قلبم ...

عزیزم 

غصه نداره

باور کن تپل شی کلا عوض میشی 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
با تشکر بابت نظرات همه خیلی درده دو برابر سنت معلوم بشیبعد میگن خودتو دوس داشته باش لاغری خوبه قلبم ...

عزیزم بخاطر لاغریت نیست اصلا ربطی نداشت منم لاغرم،،دلیلش اینه ک موهات رو رنگ کردی و خب ایروهات رو گرفتی و رنگ کردی برای همین زیاد ب نظر اوندی

تاپیک قفل میکنم ممنون از همتون 🥲🥲🥲🥲🥲🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم ربطی به لاغری نداره 

رنگ موهات عوض کنی کلییی تغییر میکنی

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️