2777
2789
عنوان

سلام دو باره خود به خود تعلیق میشم

139 بازدید | 21 پست

چرا اخه؟گفتم دیگه اصلا نیام مجبور شدم برگشتم آخه خود به خود چرا در حالیکه تو یه تاپیک هم شرکت نکردم

خیلی فرقه بین کسی که نوک قله به دنیا اومده باکسی که خودش کوه رو بالا رفته تا به 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان برای چی باید تعلیق بشی؟

جان؟

الان نه یه ماه پیش بعد یه تعلیقی الکی برگشتم بعد چند روز باز تعلیق شدم

از کجا میفهمید تعلیق شدی عزیزم با تعلیقی دیگه نمیتونی چیکارا کنی؟؟

نمیتونی بیای سایت تاپیک بزنی لایک وپیام و این چیزا

ب نی نی یار پیام بده ازش بپرس

باشه

میتونی برام تگش کنی؟نمیدونم کدوم نی نی یار باید باشه

تعلیق سرخودی😂

اره بخدا خودمم تعجب کردم خب دفعه ی اول گفتم شاید یادم نیست یه غلطی کردم ولی باز فقط تاپیک بارداری زدم

منم یبار خودم کاربریمو بستم درخواست دادم برگشتم ولی خودبخودتعلیق شدم بازمجبورشدم درخواست بدم بازشه

اهان من حتی درخواست بسته شدنشو هم نداشتم