2777
2789

منی که سرما خوردم و قدر سلامتی رو فهمیدم 

خیلی سخته

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش مصلحتت رو بخواه ازش نجات و ارامش بخواه چزا دردسرمیخوای براخچدت

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

چرا این چنین دعا میکنی؟ 

از خدا بخواه مشکلاتت حل ‌کنه به بهترین نحو ممکن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خدا نکنه این چه حرفیه..از خدا میخوام مشکلت به زودی حل بشه

یادت نره اینو

خدا گر ز حکمت ببندد دری   ز رحمت گشاید در دیگری

تحمل کن خدا جواب صبرتو میده روزای خوبم میاد

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

عزیزم این جون هدیه خداست منم بعضی وقت ها مرگ میخوام از خدا ولی خیلی قدرنشناسانه است این کار 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

میخوام درسته نه میخام 

آرزوی  صحت روح وجسم واست دارم

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

هر کی این مزخرفاتو بهت یاد داده، احمقه.

فقط کافیه توبه کنی، حق خدا که بخشیده میشه و راه جبران هم داره، حق‌الناس هم اگه توبه کنی، ایشالا راهی جلوی پات قرار میگیره برای جبرانش و ایشالا طرف مقابلت وقتی پشیمونی شما رو میبینه، شما رو میبخشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

از خدا برای شما بهترین ها رو می خوام و همچنین می خوام که اگه خطا و اشتباهی از شما سر زده ببخشه .امیدوارم که روزهای خوش در انتظار تون باشه .

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓