2777
2789

بابا خاهرشوهرام یکیش گفت من میخام برم شهر دیگ خونه مادرشوهرم اون یکی خاهرشوهرمم خونه مادرشوهرش دعوته اونا جشن اینا دارن میمونم من هیچکس منو دعوت نکرد چیزی نگفته جمعه گفتم بیایم خونه ما چون ما یلدامون انچنانی 

پنجشنبه ام خونه مادربزرگم یلدا انچنانی داریم ک شام دعوتمون کردن فردا ب نامزدم گفتم فردا بریم خونه مادر بزرگم ک همه اونجاان شام بخوریم بریم خونه شما ۳ ساعت بشینیم بعد بیایم بازم خونه مادر بزرگم تا صبح میشینن اونا فردام خونه ما باشیم میگ یا کلا فردا خونه مادر بررگت باشیم جمعه تا ۱۱ شب خونه ما باشیم بعد بریم خونه شما یا فردا خونه ما باشیم جمعه خونه شما اخ ما شام دعوت شدیم خونه مادر بزرگم 

اینم  بگم هیجکس نیست خونه مادرشوهرم وضعشونم انچنانی خوب نیست ۱ سال نامزدم ی میوه جلوم نزاشتن میخام برم کل روز با پیر مرد پیر زنبشینم چ غلطی کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بنظرت حق با نامزدت نیست؟ همه برنامه ریزیت برای کنار خانواده خودت بودنه🤨🤨

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه میوه نزاشتن جلوت کاش نمیگفتی بهم ریختم نداره خب 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

از اونجایی که خانواده خوبی ندارم هیچ دلخوشی نیست پیششون هرجا بگن میرم😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

پنجشنبه خونه مادربزرگ باش

جمعه خونه مادرهمسر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم یه شبه سخت نگیر 

باور کن اصلا ارزش نداره

من اصلا این چیزارو سخت نمیگیرم اصلا اهمیتی نداره

اما جاریم سر این کارا  انقد بحث میکرد با شوهرش اخرش بعد دو ماه طلاق گرفتن بیخیال آسون بگیر دنیارو .

:):)     :)