2777
2789

دوستانی که توهین کردین امیدوارم خدا بهتون ارامش بده اینهمه کینه و نفرت رو از دلتون صاف کنه دوستانی هم که با محبت   و ارامش نظرخودتون رو چه مثبت چه منفی بیان کردین خیلی ازتون ممنونم خانومی خودتون رو نشون دادین دل شکستن چه مجازی چه حقیقی جواب داره به 

لطف این تاپیک متوجه شدم امثال اون افراد تو عروسی زیاد هستن  نمیشه همرو ارشاد کرد باید سکوت کنی بری 

لطفا در راستای حذف تاپیک من ظالم یا مظلوم بودنم یا هرچیز دیگه ای که مربوط به منو تاپیکمه دیگه تاپیک نزنین بزارین اینجا مثل قدیما قشنگ بمونه اخرین خواهشم بود 

خداحافظ نی نی سایت ❤️

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه ک میپذیرفتی کارت اشتباه بوده

شما اینحوری فکر کن عزیزم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خوبه ک میپذیرفتی کارت اشتباه بوده

امثال شما خیلی حق و ناحق کردن با حرفاشون دل شکوندن جوابشم همینجا میگیرن

عزیزم من اطلاع ندارم چی شده ولی تو فضای مجازی بهتره اصلا هیچی رو جدی نگیریم که بخوایم ناراحت بشیم 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
امثال شما خیلی حق و ناحق کردن با حرفاشون دل شکوندن جوابشم همینجا میگیرن

شما اینطور فکر کن

من جایی نمیرم ک دوستم تحویلم نگیره

و جایی نمیرم ک بی اجازه فیلم بگیرم

در ضمن گفتم کارت اشتباه بود

انتقاد پذیر باش

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

چرامیری؟؟

ول کناااااا

اینجا تابوده همین بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔