2777
2789

خانما ما. می‌خوایم خونه بخریم فقط یه مشکل که داره البته سلیقه ای هست آشپزخونه دوتا پله میخوره اسپزخونشم بزرگه فک کنم اقلا 20متر هست از تو پذیرایی دوتا پله میخوره واک اوپن داره بقیش ,,یعنی اگه یه مستطیل در نظر بگیریم یه طول به اندازه بیس متر داره که یک مترش پله وبقیش آک اوپن هست 

به نظرتون مشکل داره دیگه هم بچه کوچیک ندارم که بگم خطر داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آشپزخانه اندازه دوتا پله بالاتر پذیرایی هست مثلا پنجاه سانت میشه گفت از کف پذیرایی بالاتره

متوجه شدم

میگم اگر محله ی خونه و نقشه ی کلیش و نورگیر و تعداد واحد و ... خوبه بخاطر دو تا پله اشپزخونه کنسلش نکنین

معلومه مشکل داری عقده داری دیگه نمیدونی به کی خالی کنی آروم بشی 

اینجا مجازی هست ولی معلومه بدبختی اینقدر نجاست شستی حالا دخترت پدرشوهرت مادرشوهرت که دیگه خودت وبقیه رو کثافت میبینی آخه جز نجاسات مگه چیزی به چشمت میاد 

من قرار نیست کاری بکنم اصلا در حدی نیستی باهات هم کلام بشم تو رو همون خدای خودت زدت اگه حق الناسی هم باشه تو باید جواب گو باشی 

خوابیدی پاشدی ازعلافی نشستی تایپیک صد سال قبل رو باز کردی بپرس به این اون 

اگه هنوز خالی نشدی شماره بدم رسما زنگ بزن دلت خنک بشه با صد تا کاربری و شماره جدید بیا کی به تو وحرفات اهمیت میده 

ضمنا از لحاظ حقوقی با هر شماره ای تا الان فحش دادی و بخوای بعدا وارد بشی اسم داره که یا به نام خودت هست یا میشه ثابت کرد که به نامت هم نیست دستت بوده وشما توهین وناسزا گفتی اونوقت میفتی به التماس که زندان و شلاق داره 

حالا هی ریپ بزن فحش بده