2777
2789

بهترین دکتر نفرولوژی شیراز کسی میشناسه که واقعا خودش یا اطرافیانش نتیجه گرفته باشن؟شوهرم پیش اکثر دکترای نفرولوژی شیراز رفته ولی هنوز نتیجه ای ندیده،دفع پروتئین کلیه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمی دونم ولی تو سایت نوبت و دکتر تو دکترا رو چک کن نظرات مراجعینشونو بخون شاید پیدا کردی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دکتر امید رضا ایزدی هم حرف نداره

شما خودتون یا اطرافیانتون کسی واقعا نتیجه دیده پیشش؟بخدا داغونم همش گریه میکنم اول زندگیمون اینطوری شد روز به روز عددش میره بالاتر

شما خودتون یا اطرافیانتون کسی واقعا نتیجه دیده پیشش؟بخدا داغونم همش گریه میکنم اول زندگیمون اینطوری ...

بله عزیزم

من کادر درمانم خیلیا رو دیدم پیش این دوتا نتیجه گرفتن

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
من نمی دونم ولی تو سایت نوبت و دکتر تو دکترا رو چک کن نظرات مراجعینشونو بخون شاید پیدا کردی

ایقد خوندم فایده نداره ۴،۵دکتری که رفته همه بهترینها و معروف ترینها بودن ولی بی فایدست

دکتر امید رضا ایزدی هم حرف نداره

ایشونم اورولوژی هستن،ما پیش ارولوژی هم چندجا رفتیم گفتن اصلا پیش ما نیاید نامه دادن برا دکتر نفرولوژی چون میگن دفع پروتئین فقط باید بری دکتر نفرولوژی

ایقد خوندم فایده نداره ۴،۵دکتری که رفته همه بهترینها و معروف ترینها بودن ولی بی فایدست

خب چرا هی دکتر عوض می کنید

توکل به خدا کنید برین پیش یکیشون که خوب و متبحره اگرم نتیجه نگرفتید باز ادامه بدین و به خودش بگین تا درمان رو عوض کنه تا بالاخره به نتیجه برسید

وقتی آدم هی دکتر عوض می کنه زمان از دست میده 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خب چرا هی دکتر عوض می کنیدتوکل به خدا کنید برین پیش یکیشون که خوب و متبحره اگرم نتیجه نگرفتید باز اد ...

متاسفانه ما هردفعه داروها نتیجه نمیده دکتر رو عوض میکنیم

خب چرا هی دکتر عوض می کنیدتوکل به خدا کنید برین پیش یکیشون که خوب و متبحره اگرم نتیجه نگرفتید باز اد ...

آخه میدونی دکترای شیراز اصلا برای بیمار وقت نمیزارن هیچکدومشون حاضر نیست وقت بزارن به سوالای بیمار جواب بدن مجبور میشیم هی عوض کنیم میگیم شاید دکتری دیگه به سوالامون جواب بده که بازم همونه