2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیاین

59 بازدید | 5 پست

خانما من و شوهرم هفته پیش خونه دخترعمم دعوت بودیم نرفتیم حالا این هفته که من خونه پدربزرگ شوهرم دعوتم مامانم اینا از قصد همه فامیل و دعوت کردن خونه ما واقعا خسته شدم از دستشون مامانم به من میگه خوب مهمونی نرو اونجا خیلی واجب نیست نامزدم میگ دیگ خونتون پا نمیذارم مامانت اینا مارو بی حرمت کردن از قصد شبی گرفتن که ما نباشیم 🥲اخه ما بهشون گفتیم شب بعد بگیرین از قصد همون پنجشنبه گرفتن دلم واسه خودم میسوزه انقد راحت خانوادم دارن من و بی ارزش میکنن پریشب برام شب چله اوردن مامانم و داداشم گیر داده بودن که چرااجیل نداره چرا پالتو نداره یه تیک طلا بی ارزش اوردن و این حرفا دلم میخواد خودمو بکشم راحت شم دیشب گوشی شوهرمو دیدم مامانم بهش پیام داده دخترم داره زندگی مارو خراب میکنه بیا ببرش دیگ بااین که من تو خونه هیچ کاره ام و هیچی نمیگم 😭خیلی دلم پره هرشب دعا میکنم که وقتی میخوابم فردا بیدار نشم 

سلام.شاید خانوادت راست میگن. شاید خیلی سبک برات شب چله اوردن. من اپایل ازدواحم اگه چیزی خانواده شوهرم می اوردن که خب معلوم بود برام ارزشی قایل نشدنخانوادم بهم می گفتن اما من فقط دنبال جلب رضایت شوهرم بودم و خودم برام مهم نبود. تو مثل من نباش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.شاید خانوادت راست میگن. شاید خیلی سبک برات شب چله اوردن. من اپایل ازدواحم اگه چیزی خانواده شوهر ...

من شوهرم مستقله خانوادم نباید از پسر ۲۴ ساله همه چی انتظار داشته باشن بنده خدا یه دستبند پنج گرمی خریده بود برام کیک ژله میوه همه چی  امروزم میخواد بیاد سراغم ببرم خرید ولی خانوادم نمیذارن انقد مامانم حرف زده که داداشم و بابامم باهاش بد شدن شوهرم همه جوره از خودش داره مایع میذاره برا خانوادم ماشین بابام خراب بود اومد بردش کلی خرجش کرد 🥲ولی مامانم نمیذاره