2777
2789
عنوان

دیگه هیچ امیدی ندارم

107 بازدید | 7 پست

یکسال ونیم تو اقدامم اما باردار نمیشم این ماه ۴تا فولیکول بزرگ داشتم امپول هم زده بودم در کل خیلی خوشحال بودم یه حس عجیبی داشتم فک میکردم این ماه حتما باردار میشم ولی الان ۴روز مونده به موعدم علائم پریودی رو کامل دارم همش به این فکر میکنم اگه پریود شدم چجور باید صبر کنم تا ماه بعد دیگه تحملم تموم شده تو رو خدا یکم بهم دلداری بدین

خدارو چه دیدی شاید بارداربودی عزیز

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم همش میگه امید داشته باش اما بهش میگم وقتی قبلش امید داشته باشم و پریود بشم بیشتر داغون میشم ای ...

همسرتون درست میگن

داستان زنی  زیبا که صاحب فرزند نمی شد

زنی زیبا که صاحب فرزند نمی شد پیش پیامبر زمانش میرود

و به پیامبر میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه .

پیامبر دعا میکند و وحی میرسد که ما او را بدون فرزند خلق کردیم .

زن میگوید خدا رحیم است و میرود .

سال بعد باز هم آن زن نزد پیامبر می آید ، پیامبر دعا می کند و باز وحی می آید که ما او را بدون فرزند خلق کردیم .

زن اینبار نیز به آسمان نگاه میکند ، میگوید خدا رحیم است و میرود.

سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش می بیند.

با تعجب از خدا میپرسد :

بارالها ، چگونه کودکی دارد او که بدون فرزندخلق شده بود !!!؟

وحی میرسد : هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت ، او باور نکرد و مرا رحیم خواند.

رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت.

با دعا سرنوشت تغییر میکند…

از رحمت الهی نااُمید نشوید اینقدر به درگاه الهی بزنید تا در باز شود…

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

منم سه ساله منتظرم تازه دکترم گفته اجازه اقدامم ندارم دیگ ولی تا دوسال چشم انتظاری کشت منو الانم که اجازه ندارم 

خدا انشاءالله شمارو صاحب فرزند کنه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌