سلام تورو قرآن اگر میدونید راهنمایی کنید باید کجا برم ؟ بهداشت یا تامین اجتماعی ؟ چقدر طول میکشه تا درست بشه چقدر دوندگی داره؟ چند درصد از هزینه رو به عهده میگیرن ؟ درضمن باید دکتر متخصص نازایی که کاشت انجام میده تو مرکز نازایی اون نامه بده ؟
اگه بیمت تامین اجتماعیه برو بیمارستان آرش که دولتیه خ هزینش کم میوفته همش باهم باداروها نهایتا بشه ۸ تومن
فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم... منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو هفت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻
سلام عزیزم خوبی ببخشید چجوری نشان دار کردی تامین اجتماعی رو؟.بیمارستان خصوصی یا دولتی کدوم رو تامین ...
سلام عزیزم خواهش میکنم ، عزیزم بیمارستان نبود شاید یه راهشم اینی که شما میگی باشه ولی من نمیدونم ، من همه مدارکامو آزمایش عکس رنگی سونو و مال همسر بردم مرکزی که توش قبلا ای یو ای کرده بودم و قرار بود همونجا ای وی اف بکنم بردم اونجا یه دفتر اسناد مدارک داشت همه رو دید و برام نامه نوشت بردم تانین اجتماعی و اونجا برام کپی زد از مدارکام و شناسنامه اینا بعد تو لپ تاب ثبت کرد گفت تموم شد و دارو اینا خریدنی چون تو کامپیوتر میزدن همونجا نشان دار بودن مشخص میشد و هزینه داروی ۲ میلیونو ۵۰۰ میشد فقط ۲۵۰ نیازم نبود که رسید بگیرم جایی ببرم اگر بازم سوالی بود بهم بگو عزیزم تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم