2777
2789
عنوان

نشان دار کردن دفترچه برا آی وی اف

106 بازدید | 8 پست

سلام تورو قرآن اگر میدونید راهنمایی کنید باید کجا برم ؟ بهداشت یا تامین اجتماعی ؟ چقدر طول میکشه تا درست بشه چقدر دوندگی داره؟ چند درصد از هزینه رو به عهده میگیرن ؟ درضمن باید دکتر متخصص نازایی که کاشت انجام میده تو مرکز نازایی اون نامه بده ؟

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه بیمت تامین اجتماعیه برو بیمارستان آرش که دولتیه خ هزینش کم میوفته همش باهم باداروها نهایتا بشه ۸ تومن

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم...  منفی شد💔برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔😭

اگه بیمت تامین اجتماعیه برو بیمارستان آرش که دولتیه خ هزینش کم میوفته همش باهم باداروها نهایتا بشه ۸ ...

آره عزیزم تامین هستم بیمادستان آرش کجا هست من میخوام برم تبریز واسه کاشت راستی میخوام ببرم خود تامین اجتماعی برام ثبت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم تامین هستم بیمادستان آرش کجا هست من میخوام برم تبریز واسه کاشت راستی میخوام ببرم خود تامین ...

فکر کنم یجا تو مطب دکتر خوندم نوشته بودن باید با مدارک کاملتون برید تامین اجتماعی ایستگاه تپلی باغ

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

اگه بیمت تامین اجتماعیه برو بیمارستان آرش که دولتیه خ هزینش کم میوفته همش باهم باداروها نهایتا بشه ۸ ...

عزیزم شما ارش انتقال دادی؟ پیش کدوم دکتر رفتی؟

اخه میگن اونجا چون دولتیه رسیدگیشون خوب نیست و شانس موفقط کمه

سلام عزیزم خوبی ببخشید چجوری نشان دار کردی تامین اجتماعی رو؟.بیمارستان خصوصی یا دولتی کدوم رو تامین اجتماعی قبول میکنه 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

سلام عزیزم خوبی ببخشید چجوری نشان دار کردی تامین اجتماعی رو؟.بیمارستان خصوصی یا دولتی کدوم رو تامین ...

سلام عزیزم خواهش میکنم ، عزیزم بیمارستان نبود شاید یه راهشم اینی که شما میگی باشه ولی من نمیدونم ، من همه مدارکامو آزمایش عکس رنگی سونو و مال همسر بردم مرکزی که توش قبلا ای یو ای کرده بودم و قرار بود همونجا ای وی اف بکنم بردم اونجا یه دفتر اسناد مدارک داشت همه رو دید و برام نامه نوشت بردم تانین اجتماعی و اونجا برام کپی زد از مدارکام و شناسنامه اینا بعد تو لپ تاب ثبت کرد گفت تموم شد و دارو اینا خریدنی چون تو کامپیوتر میزدن همونجا نشان دار بودن مشخص میشد و هزینه داروی ۲ میلیونو ۵۰۰ میشد فقط ۲۵۰ نیازم نبود که رسید بگیرم جایی ببرم اگر بازم سوالی بود بهم بگو عزیزم تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خواهش میکنم ، عزیزم بیمارستان نبود شاید یه راهشم اینی که شما میگی باشه ولی من نمیدونم ، م ...

مممنونم عزیزم کاملا راهنمایی کردی دستت درد نکنه گلم 

😘

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

مممنونم عزیزم کاملا راهنمایی کردی دستت درد نکنه گلم 😘

فدات عزیزم انشالله به همین زودی خدا حاجت دلتو بده بدون اینکه به خلق محتاج بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40