2821
2789
عنوان

این چیه روی گردن و بدنم با عکس📸

531 بازدید | 27 پست

خونمون پشه نداره  چون همه جارو نگاه کردم فقط اون قسمتی که نزدیک شوفاژه مورچه زده و تازه فهمیدیم که پودر مورچه زدیم یه هفته ای میشه که پوستم اینطوری میشه جاش مثل نیش پشه میخاره و قرمزه(توی عکسا زیاد قرمزیش مشخص نیست)

عکسو با رعایت میزارم پاک نمیکنم ولی ممکنه یکم طول بکشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممکنه حساسیت داشته باشی به غذای خاصی؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ممکنه به شوینده یا خوردنی خاصی حساسیت داشته باشید ممکن هم هست بابت لباس های زمستونی یا جدیدی که خریدید باشه 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

2825
2823
2791
2779
2792