2777
2789

عادت میکنی.... من ازدواج کردم اومدم ی شهر دیگه تا دوسال خیلی سختم بود... بخصوص که خاهرزادم خیلی بمن وابسته شده بود اون بیشتر عذاب کشید

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت میکنی.... من ازدواج کردم اومدم ی شهر دیگه تا دوسال خیلی سختم بود... بخصوص که خاهرزادم خیلی بمن ...

خیلی سخته حس میکنم بهترین و شیرین ترین روزای زندگیشو از دست دادم خیلی زود بزرگ میشن

منم شهر دیگه ازدواج کردم همش دلم تنگ میشه برا خانوادم

عادت میکنی... من 5 سال ازدواج کردم... اینجا حتی شوهرمم تنهاست ما هیچکسو نداریم.... من تازه عادت کردم..سرتو گرم کن خیلی تاثیر داره.. تصویری تماس بگیرین

خیلی سخته حس میکنم بهترین و شیرین ترین روزای زندگیشو از دست دادم خیلی زود بزرگ میشن

عادت میکنی.... من ازدواج کردم اومدم ی شهر دیگه تا دوسال خیلی سختم بود... بخصوص که خاهرزادم خیلی بمن وابسته شده بود اون بیشتر عذاب کشید

عادت میکنی... من 5 سال ازدواج کردم... اینجا حتی شوهرمم تنهاست ما هیچکسو نداریم.... من تازه عادت کردم..سرتو گرم کن خیلی تاثیر داره.. تصویری تماس بگیرین

اخی طفلی بچه

خیلی اذیت شد... انقد ویس و کلیپ میفرستاد برام با بغض.... الان کلاس سومه دیگه عادت کردیم.. ولی بازم میبینه منو بغض میکنه...عادی میشه نگران نباش

والا شوهرش یک جورایی حقمو خورد منم نمیتونم تحمل کنم ببینمشون دیگه قهرم یک جورایی

عزیزم آخه هر روز خونه خواهر رفتن هم درست نبوده. شاید حکمتی تو این ماجرا بوده که شما از زنجیز این وابستگی ناصحیح خلاص بشی