2777
2789
عنوان

دود کردن فلفل سیاه

284 بازدید | 8 پست

سلام دوستان راجب این دود کردن ۲۱ دونه فلفل سیاه ک باید بهش سوره قدر بخونیم کسی اطلاعی داره؟

یا کلا اینکه میگن فلفل خیلی برای مهر و محبت تاثیر داره واقعیه؟؟

یاٰرَبَّ‌العاٰلَمین‌لاٰتُعَلِّقُ‌قَلبۍبِمالَیسَ‌لِۍ🖤
بخندیم یا گریه کنیم؟این حرفا چیه واقعا؟چرا بجای اینکه کم بشه هر روز بیشتر میشه؟ میخوای فلفل سیاه برا ...

یه تاپیک دیدم با این عنوان خواستم نظر بقیه رو بدونم

چرا انقدر گارد میگیرید خب من سوال پرسیدم فقط☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخندیم یا گریه کنیم؟این حرفا چیه واقعا؟چرا بجای اینکه کم بشه هر روز بیشتر میشه؟ میخوای فلفل سیاه برا ...

شاید تنها راهی که براش مونده اینه دلشو خوش کرده بعدم از خدا کمک میگیره قران خونده اگرنه منم به رمال و... اعتمادی ندارم اسی کار از خدا بخاه 

یه تاپیک دیدم با این عنوان خواستم نظر بقیه رو بدونمچرا انقدر گارد میگیرید خب من سوال پرسیدم فقط☹️

چون الان که شما اینجا میپرسی چهارتا دیگه هم بهش فکر میکنن و همینجوری این خرافات نشر پیدا میکنه. پرسیدن نداره شما خودت عاقلی فکر کن ببین فلفل مثلا میتونه چیکار کنه برات.چیزی که میخوای را از خود خدا بخواه نه از فلفلش.اگه خدا صلاح بدونه برات جاری میکنه.خدا اگه صلاح بدونه و بدونه و بخواد انجام میده واسطه هم نمیخواد.حرف تو رو بهتر از حرف فلفل متوجه میشه.

شاید تنها راهی که براش مونده اینه دلشو خوش کرده بعدم از خدا کمک میگیره قران خونده اگرنه منم به رمال ...

عزیزم من اصن مشکلی ندارم فقط برام جالب اومد چون تو قران مث اینکه اومده صرفا پرسیدم ببینم شاید برا یکی واقعا معجزه کنه 

و خب خدا خودش این چیزارو گفته 

چون الان که شما اینجا میپرسی چهارتا دیگه هم بهش فکر میکنن و همینجوری این خرافات نشر پیدا میکنه. پرسی ...

عزیزجان من با شما دعوا ندارم مث اینکه شما دلت از جای دیگ پره میخای سر اینو اون خالی کنی 

من تمام امیدم بخدای بزرگه و میدونم ک جز ب اراده ی اون برگی از درخت نمیوفته 

هرکی هم‌ب قول شما عقل داشته باشه خودش میدونه چی به صلاحشه و چی به صلاحش نیست و کسی ک عقل داره میدونه چجوری با بقیه صحبت کنه 

موفق باشید