2777
2789
عنوان

دخترا بیاین🥺🌷

88 بازدید | 6 پست

سلام 💚

دخترا شما چه سرم هایی به پوست تون می‌زنید اگر تجربه دارین یا بلدین راهنماییم کنید صورتم بعضی وقتا جوش میزنه یه مقدار کم سرم ویتامینc و چایی زدم تاثیری نداشت نمی‌دونم واقعا چیکار کنم پوستم صاف شه قبلا اینطوری نبودم پوستم یهو خراب شد یا اگر روتین خواصی دارید برای زیبایی پوست بهم بگید ممنون تون میشم ✨

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›

ژل یا فوم  شستشو مخصوص پوست خودت 

ابرسان 

ضد افتاب برا وقتایی ک بیرون میری

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم کلا زیاد جوش نمیزد صورتم ..اما چند وقته یه روتین منظم داره خیییلی بهتر شده صورتم شفاف تر شده،قبل خواب صورتمو با ژل شتسشو میشورم بعدش تونر میزنم بعدش هم ابرسان و مرطوب کننده صبح ها هم حتی اگر خونه باشم حتما ضدافتاب میزنم مرتب هم تمدیدش میکنم…هفته ای یک بار هم یه ماسک خونگی میزنم مثل عسل و ماست و و و

خدایی تاثیرش رو توی دو هفته کااامل میبینی😍

یه کاربر هست به نام مصی مشاور پوست و مو هست ۲۵ سالشه

و اطلاعات بالایی داره راجب این مسائل 

تگشون کنید با توجه به نوع پوستتون و مشکلتون راهنماییتون میکنند واقعا هم هرچی معرفی کردن عالی بوده

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بخدا هر چی سرم میزنم هر چی اسکراب ماسک تا شاید یه زره این پوست من درست شه ولی اصلا فایده‌ای نداره خالم میگه نزن دختر مال اینا هست خودم میگم نه دوستم گفت بهتر شدی از پارسال الان مونده برم داروخانه یا برم یه چیز دیگه بگیرم بزنم پوستم

اره می‌شناسم ولی خجالت کشیدم بهش بگم تازه واردم توی سایت گفتم شاید زشت باشه 🥺😅 مصی جون کجایی