دخترا شما چه سرم هایی به پوست تون میزنید اگر تجربه دارین یا بلدین راهنماییم کنید صورتم بعضی وقتا جوش میزنه یه مقدار کم سرم ویتامینc و چایی زدم تاثیری نداشت نمیدونم واقعا چیکار کنم پوستم صاف شه قبلا اینطوری نبودم پوستم یهو خراب شد یا اگر روتین خواصی دارید برای زیبایی پوست بهم بگید ممنون تون میشم ✨
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خودم کلا زیاد جوش نمیزد صورتم ..اما چند وقته یه روتین منظم داره خیییلی بهتر شده صورتم شفاف تر شده،قبل خواب صورتمو با ژل شتسشو میشورم بعدش تونر میزنم بعدش هم ابرسان و مرطوب کننده صبح ها هم حتی اگر خونه باشم حتما ضدافتاب میزنم مرتب هم تمدیدش میکنم…هفته ای یک بار هم یه ماسک خونگی میزنم مثل عسل و ماست و و و
بخدا هر چی سرم میزنم هر چی اسکراب ماسک تا شاید یه زره این پوست من درست شه ولی اصلا فایدهای نداره خالم میگه نزن دختر مال اینا هست خودم میگم نه دوستم گفت بهتر شدی از پارسال الان مونده برم داروخانه یا برم یه چیز دیگه بگیرم بزنم پوستم
‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›