2777
2789

پله نباید بالا پایین کنی،توالت حتما فرنگی باشه استرس اصلا نداشته باش به چیزای خوب و قشنگ فکر کن ،مواظب باس یبوست نگیری اگر داری به دکترت بگو برات بنویسه چیزی ضد یبوست،الانم سعی کن بدنت ریلکس باشه 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم گفت ۲ تا هنوز نیومدن دقیق‌ بهم بگنبرام دعا کن‌مهربون

دوتاش میگیره خودتو برا سختیای دوقلو داری آماده کن😂منم دوتا انتقال دادم هردوتا گرفت الان دهنم سرویسه از خستگی بیخوابی😄

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
فکر کنم گفت ۲ تا هنوز نیومدن دقیق‌ بهم بگنبرام دعا کن‌مهربون

من هرچی به دلم بیفته میشه ،توام مامان دوقلویی از الان😍

مرسی مهربونمقوربون قلب پاکت برمایشالا مثبت شد برات هدیه بفرستم

به قول قدیمیا نفسم حقه نمیدونم درست گفتم یا نه،من چون خودم سختیای ای وی اف رو کشیدم ذوق میکنم از انتقال جنبن مثبت ،همینکه خبر خوش بدی بهترین هدیه س و انرژی مثبت فقط به چیزی زودتر از موعد بی بی جک نزن و اگر زدی اطمینان صد در صد به درست بودنش نداشته باش من روز چهارده بی بی چکم کاملا منفی سد پس فرداس آزمایش خون دادم مثبت بود با بتای بالا ،حالا بی بی چک خراب بود یا هرچیز دیگه نمیدونم 

به قول قدیمیا نفسم حقه نمیدونم درست گفتم یا نه،من چون خودم سختیای ای وی اف رو کشیدم ذوق میکنم از انت ...

خدا بچه هاتو خوشبخت و شاد برات نگه داره عزیزم

ایشالا خدا به منم ببخشه عاشق نی نی ام

به قول قدیمیا نفسم حقه نمیدونم درست گفتم یا نه،من چون خودم سختیای ای وی اف رو کشیدم ذوق میکنم از انت ...

تو رو خدا برا منم دعا کن امروز روز ۱۳ انتقالم فردا میخوام ازمایش بدم 

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

تو رو خدا برا منم دعا کن امروز روز ۱۳ انتقالم فردا میخوام ازمایش بدم

حتما عزیزم انشالله که مثبته😍

حتما عزیزم انشالله که مثبته😍

خدا از زبونت بشنوه 🥲 خیلی دلم شکسته اس 

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

خدا از زبونت بشنوه 🥲 خیلی دلم شکسته اس

عزیزممم،درکت میکنم بخدا منم اینروزا رو گذروندم خیلی سخته