2777
2789
چجوری؟ منم پریشب ۶۰ میلیون اینترنتی پولمو بالا کشیدن خیلی ناراحتم

منم اینترنتی ، از یه سایت خرید کردم تو حسابی که رمز دوم داشتم ۸۰ تومن پول بود ، همه شو هک کردن بالا کشیدن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یک آنلاین‌شاپ برای دوستم هدیه گرفتم وقتی براش ارسال کردن یک آیتمش نبود

به ادمین شاپ گفتم اونم گفت حتما تیپاکس گم کرده اما خب خودش نذاشته بود من هم مجبور شدم یکی دیگه سفارش بدم برای دوستم 

京香水月

یه پیجی بود گفت پولتون رو توی این سایت سرمایه گذاری کنین خیلی سود میده منم خر شدم پولمو گذاشتم کلا ک ...

ای داد شکایت کن، 60 تومن کم نیست

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
چند بار اتفاق افتاده متاسفانه . خیلی اتفاق بدیه .یکبار ۵ سال پیش حدود ۱۰ تومنیکبار حدود ۳۰ یکبار دیگ ...

😔 خیلی خیلی ترسناکه من پریشب ۶۰ میلیونم کشیدن بالا 

ینی اینقدررر حالم بد شد فشارم رفت بالا داشتم سکته میکردم واقعا خدا نیاره 

چطور انقد زیااددفتر قضایی رفتی؟ شکایت کردی؟

گفتن احتمال پیگیری ۱۰ درصده میخاای بیا شکایت پر کن 😒 

منم گفتم اصلا معلوم نیس حروم زاده ایرانه یا خارج 

نرفتم دادگاه

حواستون باشه با پیش شماره ۳۳ یا ۷۷ بهتون زنگ زدن گفتن برنده ساعت یا ماشین یا خط ۹۱۲ شدین یه مبلغی بریزین اصلا باور نکنین پارسال ۲ تومن از شوهرم کلاهبرداری کردن اینا یه باند هستن از اون موقع هم به خودم هم شوهرم سه بار دیگه زنگ زدن ما گفتیم مال خودتون نمیخایم😂

😔 خیلی خیلی ترسناکه من پریشب ۶۰ میلیونم کشیدن بالا ینی اینقدررر حالم بد شد فشارم رفت بالا داشتم سکت ...

درکتون میکنم منم خیلی حس بدی میگرفتم 

شکایت کردی؟؟

من اون لحظه که پیامک های برداشت از حساب رو دیدم داغون شدم ولی همون لحظه رفتم شکایت کردم و با پیگیری های فراوان بازم نتیجه مدنظر رو نگرفتم بیشتر حالم بخاطر اینکه نتیجه نگرفتم بد شده بود .

شما شکایت کن خیلی پیگیری کن ایشالا که نتیجه بگیری

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

منم اینترنتی ، از یه سایت خرید کردم تو حسابی که رمز دوم داشتم ۸۰ تومن پول بود ، همه شو هک کردن بالا ...

تو هم نتونستی کاری بکنی؟ 

خیلی ترسناکه من که الان میگم ولش کن زدم به در بیخیالی میخوام حواسمو پرت کنم 

درکتون میکنم منم خیلی حس بدی میگرفتم شکایت کردی؟؟من اون لحظه که پیامک های برداشت از حساب رو دیدم داغ ...

پولتون بر نگشت؟ خدا لعنتشون کنه چقدر راحت از مردم دزذی میکنن سرطان بشه به جونشون

تو هم نتونستی کاری بکنی؟ خیلی ترسناکه من که الان میگم ولش کن زدم به در بیخیالی میخوام حواسمو پرت کنم

اشکال نداره تجربه خریدی کلا تو زندگی هیچوقت وسوسه نشو و پولتو تو چیزای امن مثل طلا سرمایه گذاری کن طلا همیشه بلند مدت سود داده

تو هم نتونستی کاری بکنی؟ خیلی ترسناکه من که الان میگم ولش کن زدم به در بیخیالی میخوام حواسمو پرت کنم

من از اردیبهشت تا آبان نتونستم کاری کنم یعنی طرف کلاهب*ردار اصلا نبود حسابشم خالی بود ، اواسط آبان پیداش کردن و پولمو گرفتم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اشکال نداره تجربه خریدی کلا تو زندگی هیچوقت وسوسه نشو و پولتو تو چیزای امن مثل طلا سرمایه گذاری کن ط ...

اره واقعا راست میگین 

دیگه برای هفت پشتم بسه این کارا اینقدر ک تا حد مرگ رفتم