2777
2789
عنوان

نتیجه نگهداری از دو قلو های جاریم

495 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

پست قبلی رو بخونین

دیشب که به شوهرم گفتم نمیرم پیش بچه های جاریم گویا به برادر شوهرم گفته و امروز جاریم مرخصی گرفته پیش بچه هاش مونده.

جاده ها باز شده و شوهرم داره راه میوفته سمت مشهد.

زنگ زدم گفتم جاده خطرناکه و نیا.

گفت اگه نیام و مامانمو نیارم پیش دوقلو ها ،دوقلو ها تنها میمونن باز میگن تو بری.

گفتم من دیگه نمیرم عزیزم.زن داداشت مرخصی بگیره‌،بچه هارو یکیشو خودش ببره سر کار یکیشو داداشت.

یا پرستار بگیرن.

بزرگ شدن دیگه این مسخره بازیا چیه باید حتما یکی بالا سرشون باشه.دوتان.تنها که نیستن.

به شوخی گفت ینی حاضری ما بیایم تو این هوا مشهد ولی نری اونجا پیش بچه ها؟

خب دوستان این قضیه از پایه و اساس باید رفع بشه.

بحث پز دادن نیست ولی من عضو بنیاد نخبگان کشوریم،دانشجو ارشد مملکتم،مشکل مالیم نداریم خونه مامانم همیشه کارگر بوده.رو پیشونیم ننوشته پرستار بچه...

خودم بچه نمیارم چون دانشگاه میرم نمیخوام مثل جاریم زحمت بچه هام رو دوش اینو اون باشه.

این موضوع رو چجوری مطرح کنم با شوهرم که وظیفم ندونه رفتن به خونه جاریم و نگهداری از بچه هاشو؟

جلوی خانوادم بگم؟تو تنهایی بگم بهش؟

انقدر رفتم و بچه هاشو نگه داشتم  امروز شوهرم میگه جاریت به خاطر نرفتن تو مجبور شده مرخصی بگیره!😑

به خاطر من؟یا نگهداری از بچه های خودش؟

موضوعو به جاریت بگو 

بگو درسام سنگین شده

و متاسفانه نمیتونم

مهد بفرستشون

همین...

از اولم اشتباه کردی نگه داشتی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وظیفه تونیس عزیزم خوب بهش گفتی مرخصی بگیره بچه اش باید خودش بزرگ کنه بخاطر تربیت هزاررررر چیز دیگه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

موضوعو به جاریت بگو بگو درسام سنگین شدهو متاسفانه نمیتونممهد بفرستشونهمین...از اولم اشتباه کردی نگه ...

ینی به نظرت به شوهرم نگم و به جاریم محترمانه بگم؟

جاریت چیکارست؟؟

مدیر فروش یه شرکت نرم افزار حسابداری

پولدارن بابا

برای تفریح میره سر کار

نهایتا ۱۰ تومن حقوق بگیره

در صورتی که ۲۰ میلیارد بهش ارث رسیده فقط

مشکل مالی ندارن 

هردفعه میام نی نی سایت 

اعصاب وروانم بهم مییزه

گلم یکم برا خودت ارزش قائل شو

مگه تو کلفت نوکر دیگرانی براشون بچه نگه داری

حالا یکی دوبار دروضعیت اورژانس طبیعیه 

ولی نه همیشه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
مدیر فروش یه شرکت نرم افزار حسابداریپولدارن بابابرای تفریح میره سر کارنهایتا ۱۰ تومن حقوق بگیرهدر صو ...

نه پس نرو دیگه بچه ها تواین سن مدرسه میرن دیگه بزار خودش ی فکری به حالشون کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

موضوعو به جاریت بگو بگو درسام سنگین شدهو متاسفانه نمیتونممهد بفرستشونهمین...از اولم اشتباه کردی نگه ...

انقدر رفتم و نگه داشتم که تبدیل شده به وظیفم

۴ تا جاری دیگه داره جاریم

قسم میخورم هیچ کودوم حاضر نیستن اینکاری ک من کردم برای بچه هاشو بکنن

جدای از این مادر خود جاریم بیکاره شوهرش هم فوت شده.جاریم به مادرش و زن داداشش که بیکارن و مشهدن نمیگه بیان بچه هاشو نگه دارنا.به من میگه!

یه وقت خانواده خودش تو زحمت نیوفتن

اونا از اول رو ندادن

عزیزم ب جاریت زنگ بزن خیلی محترمانه بگو عزیزم من پایان نامه دارم درسامم ب شدت سنگینن نمیتونم از بچه ها مراقبت کنم 

والا سنشون هم کم نیس نزدیک ده سالشونه ناهارشونو مامانشون اماده کنه و بره سرکار همین بچه ها اگ بخورن زمین همه یقه شمارو میگیرن 

هردفعه میام نی نی سایت اعصاب وروانم بهم مییزهگلم یکم برا خودت ارزش قائل شومگه تو کلفت نوکر دیگرانی ب ...

من خودم تا الان ۱۰ بار سر این قضیه دعوای شدید شده با شوهرم

بحث بیکاری بودن یا نبودن من در روز های تعطیل نیست

بحث اینه در شانم نیست پرستار بچه بشم😑

یه بار،دو بار،سه بار...

بالای ۱۵ باره میرم پیششون

من خودم تا الان ۱۰ بار سر این قضیه دعوای شدید شده با شوهرمبحث بیکاری بودن یا نبودن من در روز های تعط ...

نرو اصلا وابدا

هرکی ناراحت شد سرشو بکوبه به دیوار

بخدا از قدردان که نمیشن بماند تازه باهات دم دستی طورم رفتار میکنن

کاش از اول قبول نمیکردی

اللخصوصصصصصصصصصصصص که مشکل مالی هم نداره

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
عزیزم ب جاریت زنگ بزن خیلی محترمانه بگو عزیزم من پایان نامه دارم درسامم ب شدت سنگینن نمیتونم از بچه ...

فعلا که جاریم روش نشده به خودم مستقیم بگه برم پیش بچه هاش.

چون میدونه قبول نمیکنم برم به شوهرم میگه بگو زنت فردا بیاد پیش بچه ها😂

اندفعه به همسرم منتقل کرد این موضوع رو یا زنگ زد به خودم محترمانه بهش میگم

دیشب کمین کرده بودم زنگ بزنه نزد

مدیر فروش یه شرکت نرم افزار حسابداریپولدارن بابابرای تفریح میره سر کارنهایتا ۱۰ تومن حقوق بگیرهدر صو ...

اصلا نرووو

بگو پایان نامه دارم درس دارم یاومیخوام برم کلاسی باشگاهی چیزی 

حداقل پرستار بگیره واسه بچه هاش