2777
2789

این تاپیک قفل شد میخواستم اونجا بنویسم کسی که میاد علیه خانومهای شاغل تاپیک میزنه چون خودش عقده داره و از حسودی اینکار رو میکنه اینم از تاپیکش شوهرش نذاشته به آرزوی دانشگاه رفتن وادامه تحصیل رو داشته باشه بی.ا ه اینجوری عقده ش رو خالی میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی به هم نداشت. اون کاربر هم بی احترامی به خانمهای شاغل نکرده بود

نکرد؟! 

حتی یه جا برگشت گفت نمیرم سرکار حس حمال بودن بهم دست میده دیگه بی احترامی از این واضح تر؟

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

همسر های بالاترین مقامهای کشور همشون شاغل هستند با اینکه ذره ای احتیاج ندارن پس شاغل بودن به منزله پول نیست و اینکه یکی دوست داره شاغل باشه ویکی دوست داره خانه دار باشه یه نظر شخصی ولی من تا حالا دورو برو و وستان وآشنایان وفامیل کسی رو ندیدم که دوست نداشته باشه تحصیلات دانشگاهی داشته باشه وشاغل باشه 

این تاپیک قفل شد میخواستم اونجا بنویسم کسی که میاد علیه خانومهای شاغل تاپیک میزنه چون خودش عقده داره ...

اخه زن حسابی دانشگاه چ ربطی ب کار کردن داره ک این عقده داره یا نداره 

ولشون کن مردم مشکل دارن برات مهم نباشه بلاخره عقده تو دلش مونده الان ناراحته 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

نکرد؟! حتی یه جا برگشت گفت نمیرم سرکار حس حمال بودن بهم دست میده دیگه بی احترامی از این واضح تر؟

من تا صفحه اخر نخوندم ولی همون صفحه اول نوشته صب کن شات بگیرم

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

من تا صفحه اخر نخوندم ولی همون صفحه اول نوشته صب کن شات بگیرم

تا بوده همین بوده

صفحه ی اول تاکید روی احترام و مظلوم نمایی که فقط یک سوال ساده پرسیدم صفحات آخر تمسخر و تحقیر 

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

این تاپیک قفل شد میخواستم اونجا بنویسم کسی که میاد علیه خانومهای شاغل تاپیک میزنه چون خودش عقده داره ...

دقیقا منم بهش گفتم از تک تک کلمات و جملاتی که نوشتی عقده و حسادت میباره

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏