بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عزیزم من تهرانم،متاهلم و بچه هم دارم،۳۰سالمه و از نظر درآمد،خوب رو ب بالاییم و خونه و ماشینم داریم ولی من اصلا راضی نیستم،همسرمم بد نیست ولی باهم اختلاف فرهنگی و اخلاقی داریم و من هی دارم خودم و وفق میدم تا بلکه بتونم زندگی و جمع کنم،اینارو گفتم ک بدونی محل زندگی و درآمد اصلا و ابدا باعث دلخوشی و صرفا زندگی خوب نمیشه،و توصیه من ب شما اینه تغییر و از خودت شروع کن طرز فکر خودت و عوض کن اینجوری زندگی بهت سخت نمیگذره و روحیه ت بهتر میشه🌷
کدوم ظلم،!!؟؟اگه سختی و گرونی هم هست برای کل دنیاستعزیزم اون سر دنیا هم خبری نیست، خر داغ میکنن!!
عزیزم کجای دنیا شب میخوابن صبح بیدار میشن ارزش پولشون کم تر شده؟ عزیرم کجای دنیا ارزوشونه پراید سوار بشن؟ عزیزم کجای دنیا شکاف طبقاتی اینقدر زیاده؟ عزیزم کجای دنیا تورم ما را دارن؟ عزیزم یه کم دیدت را از صدا سیمایی که ایرانو با آمریکا هم تراز میدونه بالا تر ببر. برو تحقیق کن. بخون. ببین کجای دنیا مث اینجا دارن خر داغ میکنن!!!! بابا من دیگه شیر و پنیرم نمیتونم بخرم برا بچم. شما شغلتون چیه؟ درامد همسرت ماهی چقدره که این تورم به چشمت نمیاد.