2777
2789
عنوان

شما هم مثل من زندگیتون بهم ریخته و نمیدونین باید چیکار کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 72 پست
فکر میکنی فقط خودت زیر فشار هستی .خودت فقط سختی داری .به بدتر از خودت هم باید فکر کنی این طور قدر د ...

نه این طور فکر نمیکنن، پدر و مادرم با پنجاه سال سن به حرف کسی گوش نمیدن..

فکر میکنن فقط خودشون درست میگن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه امیدی هم گذاشتن برای جوونا. وسط این تورم و بیکاری از کدوم امید حرف میزنی دقیقا. امام حسین اون ...

کدوم ظلم،!!؟؟

اگه سختی و گرونی هم هست برای کل دنیاست

عزیزم اون سر دنیا هم خبری نیست، خر داغ میکنن!!

ممیدونم سلامتی مهمه.با این سن نصف موها سفید شده..دیپلمم نگرفتم، زندگیم شده جهنم سرکوفت شوهر میزنن من ...

روستاهای کجایی؟؟؟منم روستام اما اینقد بسته نیست فکرشون و حتی به روزتر وجلوتر از شهرمونن امکاناتم اوکیه

ببین عزیزم من تهرانم،متاهلم و بچه هم دارم،۳۰سالمه و از نظر درآمد،خوب رو ب بالاییم و خونه و ماشینم داریم ولی من اصلا راضی نیستم،همسرمم بد نیست ولی باهم اختلاف فرهنگی و اخلاقی داریم و من هی دارم خودم و وفق میدم تا بلکه بتونم زندگی و جمع کنم،اینارو گفتم ک بدونی محل زندگی و درآمد اصلا و ابدا باعث دلخوشی و صرفا زندگی خوب نمیشه،و توصیه من ب شما اینه تغییر و از خودت شروع کن طرز فکر خودت و عوض کن اینجوری زندگی بهت سخت نمیگذره و روحیه ت بهتر میشه🌷

اره از درسم خیلی جا موندم، دو سال نرفتم، فشار اوردن، الان دیپلم ندارم

منم سال دومیه که پشت کنکورم و شرایطم تقریبا مشابه شماس

تصمیم گرفتم جدی تر شروع کنم بخونم گوشیم بدم به مامانم.. هر چی میکشم از دست همین گوشی لعنتیه

ببین عزیزم من تهرانم،متاهلم و بچه هم دارم،۳۰سالمه و از نظر درآمد،خوب رو ب بالاییم و خونه و ماشینم دا ...

خوشحالم که راضی هستی:)

کاش یکی بود برام برنامه میریخت فقط درس میخوندم، باورتون میشه  اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم.

کدوم ظلم،!!؟؟اگه سختی و گرونی هم هست برای کل دنیاستعزیزم اون سر دنیا هم خبری نیست، خر داغ میکنن!!

عزیزم کجای دنیا شب میخوابن صبح بیدار میشن ارزش پولشون کم تر شده؟ عزیرم کجای دنیا ارزوشونه پراید سوار بشن؟ عزیزم کجای دنیا شکاف طبقاتی اینقدر زیاده؟ عزیزم کجای دنیا تورم ما را دارن؟ عزیزم  یه کم دیدت را از صدا سیمایی که ایرانو با آمریکا هم تراز میدونه بالا تر ببر.  برو تحقیق کن. بخون. ببین کجای دنیا مث اینجا دارن خر داغ میکنن!!!! بابا من دیگه شیر و پنیرم نمیتونم بخرم برا بچم. شما شغلتون چیه؟ درامد همسرت ماهی چقدره که  این تورم به چشمت نمیاد.