2777
2789
عنوان

خانوما بچه کلاس دومی دارن بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 36 پست
خوب پس معلم خودش متوجه شرایط میشه مثلا دختر من یه بار امتحان کتبی شو خراب کرد به معلمش گفتم به خدا خ ...

بشه هم حرف خودش میزنه میگه حتی اگه توی برگه امتحان وسوالا جواب بده بازم قبول نیست فکر کنم بخاطر شیطونی هاش لج افتاد با بچه ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله معلم بستگی به کارکرد اون بچه نمره میده نمیتونه بگه‌چون تو خونشون‌تمرین‌میکنه خیلی خوب بدم

خوب روی برگه امتحان ک نمره خوب میگیره فقط بخارتمرینا میگه ک گاهی انجام نمیده

بنظر ت اگه بچه بلد باشه ریاضی توی آزمون سه غلط.ونگارش سه چهارغلط .فارسی هم ۴ واملا ۳ غلط بخاطر اینا ...

نه . قابل قبول در حد نمره ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ هست این که شما میگی حدود ۱۵ و ۱۶ هست باید بشه خوب

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مشق ننوشتناولش به نظر عادیهبعدا کم کم رو املاش تاثیر میذاره و اینکه یه بخشی از نمره شون که حالا توصی ...

مشق توی مدرسه نمی نویسه توی خونه ک انجام میده کامل تمام وکمال

منم همین میگم آخه چطوری حساب کرده چکارکنم بنظرت

یعنی کارنامه قطعی داده ؟ اگر اره برو پیش مدیر بگو برگه های امتحانی بچه ام رو بیارید یا اگر داری خودت ببر . بگو میخوام ببینم رو چه حسابی اینجور شده . نمره ای حساب کنید من ببینم 

نمره امتحان صرفا نمره برگه نیست نمره عملکرد کلاسی به علاوه برگه است،ممکنه برگه رو خوب بگیره به خاطر ...

اخه زحمت میکشه اونجا وبلده فقط توی مشق وتمرین کلاس گاهی نمی نویسه ومن خونه کارمیکنم

یعنی کارنامه قطعی داده ؟ اگر اره برو پیش مدیر بگو برگه های امتحانی بچه ام رو بیارید یا اگر داری خودت ...

برگه اش آزمون دیدم برد از نومدرسه توی برگه سه برای اولین آزمون ریاضی وبرای دومی بی غلط

برگه اش آزمون دیدم برد از نومدرسه توی برگه سه برای اولین آزمون ریاضی وبرای دومی بی غلط

برو پیش مدیر . بگو میخوام نمره بچه مو حساب کنید من ببینم . بگو اعتراض دارم رو کارنامه اش .اروم و مودبانه بگو ولی شاکی باش

یعنی کارنامه قطعی داده ؟ اگر اره برو پیش مدیر بگو برگه های امتحانی بچه ام رو بیارید یا اگر داری خودت ...

میگه برگه ملاک نی باکل تمرین ابنویسه چون مشق کلاس ننوشته اینجوری دادم،یعنی نمره ب مشق وتمرین میدن