2777
2789
عنوان

تجربه سقط جنین دوستم

3191 بازدید | 31 پست

قرصا رو خیلی راحت خرید سقط خود خاسته....من کنارش بودم و شوهرش خونه نبود ۱۰ تا تو یه ورق قرص بود ک قرصا پنج ضلعی بودن دوتا دوتا زیر زبونی خورد قرص ۴ درد داشت یکم ک قطع و وصل میشد و ببخشید دل پیچه گرفت و اسهال شد قرص ۶ افتاد ب خونریزی درداش وحشت ناک بود چون منو میزد یا گریه میکرد منم پا ب پاش گریه کردم بچش ک سقط شد گفت بیا ببین ک نرفتم گفت یه چیز مثل گوشت مانند یا دنبه مانند خونی کشیده بود انداخت سطل اشغال ب همین راحتی از هفته ۷ خورد چون دکترش گفت پایینتر جواب نمیده حال روحیش خوبه حداقل من ک میبنم خوبه ولی اگ حرف بچه و سقط بشه بشدت بهم میریزه گاهی مودیه سر بچه و بچه هاش و ک داره نمیتونه تحمل کنه میاره پیش من ولی لحظه ای ک بچه سقط شد کلی گریه کرد میتونم بگم تمام شب رو بقا موند ک هنوز نرفته ساکشن چون پولشو نداره خاستم بدم ک گقت نمیتونم پس بدم گفتم اشکال نداره گفت نمیخام الان خونریزیاش زیاده مثلا دوماه پیش دو هفته پریود بود این ماه یک ۹ روز 

خلاصه کنم اگ بچه نمیخاین خیلی مراقبت کنید سخته عواقب بعدش اگرم من اینا رو میدونم اون دوستم پاره تنمه مثل خاهرمه خیلی میبینمش برا همین خبر دارم اونم کسیو نداره با من درد دل میکنه الان زنگ زد گفت حالم خوب نیست یاد بچه ای ک نخاست افتاده قضاوتش نکنید بنظرتون بچش اون دنیا چی میگ بهش

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

خیلی وقته ی چیزی بنام کاندوم و خیلی روشهای پیشگیری اختراع شده در تعجبم ک چرا انقد شل میگیرن 

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته ی چیزی بنام کاندوم و خیلی روشهای پیشگیری اختراع شده در تعجبم ک چرا انقد شل میگیرن

شوهرش نه پول میده ب ای یو دی نه مراقبت میکنه من خیلی کردم بهش بیا برو بزار گوش نکرد ۱۵۰۰ چیه اخه 

بجای خرید این قرصها از لوازم جلوگیری استفاده می‌کرد بیچاره ماهایی که میخوایم و خدا نمیده

شوهرش اذیت میکنه خودش هفته ای سه چهار تا اورژانسی و فلان میخورد

یه سقط داشتم اونم قبلش تصادف کردم خودش افتاد با اینکه نمیخاستمش ولی چقدر براش گریه کردم

بنظر منم سخته یه موجود از وجودت از بین میره سخته

شوهرش اذیت میکنه خودش هفته ای سه چهار تا اورژانسی و فلان میخورد

حالا که شوهرش مشکلی نداره خب چرا سقط میکنه اینقد بیاره تا دهنش سویس بشه سقط جنین اونم اینطوری تو خونه میدونی چه قد خطر ناکه🥲

سرزنش نمیکنم ولی قتل هست چه بی پول باشه چه پولدار شنیدم که خیلی بعدسقط ازلحاظ روحی مادربهم میریزه شا ...

خیلی بهم نریخت وضع مالی خوبی ندارن تا پولش اوکی شد برا ای یو دی باردار شد داد ب قرص