قرصا رو خیلی راحت خرید سقط خود خاسته....من کنارش بودم و شوهرش خونه نبود ۱۰ تا تو یه ورق قرص بود ک قرصا پنج ضلعی بودن دوتا دوتا زیر زبونی خورد قرص ۴ درد داشت یکم ک قطع و وصل میشد و ببخشید دل پیچه گرفت و اسهال شد قرص ۶ افتاد ب خونریزی درداش وحشت ناک بود چون منو میزد یا گریه میکرد منم پا ب پاش گریه کردم بچش ک سقط شد گفت بیا ببین ک نرفتم گفت یه چیز مثل گوشت مانند یا دنبه مانند خونی کشیده بود انداخت سطل اشغال ب همین راحتی از هفته ۷ خورد چون دکترش گفت پایینتر جواب نمیده حال روحیش خوبه حداقل من ک میبنم خوبه ولی اگ حرف بچه و سقط بشه بشدت بهم میریزه گاهی مودیه سر بچه و بچه هاش و ک داره نمیتونه تحمل کنه میاره پیش من ولی لحظه ای ک بچه سقط شد کلی گریه کرد میتونم بگم تمام شب رو بقا موند ک هنوز نرفته ساکشن چون پولشو نداره خاستم بدم ک گقت نمیتونم پس بدم گفتم اشکال نداره گفت نمیخام الان خونریزیاش زیاده مثلا دوماه پیش دو هفته پریود بود این ماه یک ۹ روز
خلاصه کنم اگ بچه نمیخاین خیلی مراقبت کنید سخته عواقب بعدش اگرم من اینا رو میدونم اون دوستم پاره تنمه مثل خاهرمه خیلی میبینمش برا همین خبر دارم اونم کسیو نداره با من درد دل میکنه الان زنگ زد گفت حالم خوب نیست یاد بچه ای ک نخاست افتاده قضاوتش نکنید بنظرتون بچش اون دنیا چی میگ بهش