2777
2789
عنوان

همه امشب هوس ازدواج کردن

190 بازدید | 19 پست

😂باوا صبور باشین اقتصاد خرابه کسی زن نمیگیره نیایید غصه بخورید من چی کمه هیچیتون نیست ایرادی ندارین فک نکنین خودتون تنهایید همه همین وضع هستیم ربطیم به سن نداره موقعش برسه نوبتتون میشه

کاشکی منم مجرد بودمم 

ازدواج دیگه چیهه😑😂

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع اقتصادی که به کنار. الان دیگه دختر و پسر خوب کم شده

حتی اونایی که همه جوره وضع مالی توپ دارن زن نمیگیرن

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

به هرحال حق دارن 

..من خودم نمیخوام ازدواج کنم ولی حق میذم نیاز طبیعی انسان هست و چقدر شجاع هستن که ترس از گفتن خواستشون ندارن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

زمونه خرابه ازدواج‌چیه دیگه 

گرونی و مشکلات اخلاقی و‌خیانت و ...

کاش برمیگشتم عقب حلقه مینداختم دستم و خودمو متاهل جا میزدم که هیچ خواستگاری نمیومد و کسی علاقمند نمیشد و مجرد میموندم

مردهایی که هنوز امید دارید صد هیچ از ما جلو هستید

بخاطر یه خیال در آینده زمان حال رو خراب نکنید غصه نخورید حیفه به خدا 

ایشالا به وقتش بذ یه آدم خوب اگر قسمت شد خوشبخت بشید و‌خیانت نبینید

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

به وقتش اونی که باید میاد تو زندگی و طرفم متاهل میشه بالاخره... من موندم طرف فکر میکنی همین که ازدواج کنه همه چی گل و بلبله‌.‌ بخدا اینجوریم نیست ... زمانی وارد رابطه بشید که کاملا درک متقابل داشته باشین تا هر روزتون پر از آرامش باشه وگرنه روزی ۱۰۰۰ بار آرزوی مجردی میکردید

وقتی تعطیلات زیاد میشه چرا بیشتر تاپیک ها درباره  ازدواج... یه سری میخوان خودکشی کنن... یه سری میخوان مهاجرت کنن... 🤣🤣🤣

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️