2821
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید دلم خیلی شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 74 پست
یکی دیگه رو بیار. تو زندگیت نه اینکه تمام و کمال باهاش باشی یا به اون وابسته بشیدر. حد. یه دوستی خیل ...

همه دوستام بهم گفتن حتی دو سه هفته با یکی حرف زدم اصن طرف حرف میزدد حالت تهوع میگرفتم دوس داشتم بلا نسبت ببنده دهنشو

من فقط دوس دارم پیشم باشه خیلی کارا کردم بمونه همه چیزمو زندگیو عوض کردم بخاطرش نمیدونم دیگ واسه ی پ ...

منم تو همین دورانم الان

ولی دارم هرچی که مربوط به اون هست رو از زندگیم و حافظه ام پاک میکنم

و اینجوری فکر میکنم که دیگه برنمیگرده چون خودش رفته(خودش نخواست)

کسی که خودش بره دیگه برنمیگرده که؟

پس چیو پاک کن و به زندگیت ادامه بده

با اینکه خیلی سخته و درکت میکنم الان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه دوستام بهم گفتن حتی دو سه هفته با یکی حرف زدم اصن طرف حرف میزدد حالت تهوع میگرفتم دوس داشتم بلا ...

ادم درستی نبوده شاید 

ببین یه ادم خوب پیدا. کن 

یه پسر ساده 

نه اینکه با احساسات اون بدبخت بازی کنی

بهش بگو فققققط دوست ساده باشید

تا وقتی قبول نکنی که بزاریش کنار هیچی درست نمیشه 

منم تو همین دورانم الانولی دارم هرچی که مربوط به اون هست رو از زندگیم و حافظه ام پاک میکنمو اینجوری ...

واسع من خودش باهام کات کرد رفت کلا ولی خب استوری منو با پیج فیک میدید فوق العاده آدم بد دل همین الان برگشته میگ با کسی نبودی فلان حرکت نکردی ی چیز بد ینی هر کی میبینه این آدمو ب دوست داشتن من میخنده‌

نه عزیزم منظورم اینه ایشون بره یکی نفر دیگه که ازش بهتره میاد😂

ترسیدم😂😂😂😂اخه یه نفری تصمیم گرفت بره منم گفتم باشه راه باز جاده دراز

تازه دارم فراموش میکنم این کامنت رو که دیدم گفتم وای که گاوت زایید ندا خانم

ادم درستی نبوده شاید ببین یه ادم خوب پیدا. کن یه پسر ساده نه اینکه با احساسات اون بدبخت بازی کنیبهش ...

خداکنه برام دعا کنید خدا مهر این آدمو از دلم بندازه بیرون راحت شم انقد من تو رابطه باهاش پیر شدم

من اصن الان بهم بگه این کارو کن برو نیا فقط چشم میگم با این ک ی دختریم فوق العاده پیشه بقیه بلبل زبو ...

خیلی اشتباه میکنید عزیزم ، الان هرچقدر من صحبت کنم و بگم اشتباه میکنید متوجه نمیشد تا زمانی که خودتون سرتون بخوره به سنگ اما یادت باشه اشتباه میکنید باید آدمی که خوب نیست رو رها کنید تا بهترش بیاد تو زندگیتون ، هم دوباره میشه عاشق شد هم زندگی قشنگ تر میشه

واسع من خودش باهام کات کرد رفت کلا ولی خب استوری منو با پیج فیک میدید فوق العاده آدم بد دل همین الان ...

وااااا بگو تو با خودت کسی بودی تو دیگه الان این حرفو نزن

شماره هم رو مگه پاک نکرده بودین؟من هرچی مربوط بهش بود رو پاک کردم😂البته اون پاک نکرده شماره رو با اینکه خودش تموم کرد

فک کنم گذاشته تو آب نمک

شایدم می‌خواد بگه حتی ارزش پاک کردن نداره شمارم

خیلی اشتباه میکنید عزیزم ، الان هرچقدر من صحبت کنم و بگم اشتباه میکنید متوجه نمیشد تا زمانی که خودتو ...

فقط جا خواهرتون برام دعا کنید این ادم ب ی شیوه ای از چشام بیوفته دیگ نخام باشه بخدا با این ک سنی ندارم همش عصبیم پیر شدم انگار همش سردرد دارم ناراحتم

وااااا بگو تو با خودت کسی بودی تو دیگه الان این حرفو نزنشماره هم رو مگه پاک نکرده بودین؟من هرچی مربو ...

من ن بابا من تو این ی سال هر شب باید عکساشو میدیدم 

مرد جماعت انگار عادت دارن برن بیان

من ن بابا من تو این ی سال هر شب باید عکساشو میدیدم مرد جماعت انگار عادت دارن برن بیان

وای نه

من میخوام فراموشش کنم امیدوارم باز برنگرده

البته خیلی مغرور تر از این حرفاس که برگرده ! خیلی خیلی

فقط نمیدونم چرا شماره کوفتی منو پاک نمیکنه

2825
2823
2791
2779
2792