2821
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید دلم خیلی شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا خیلی خسته شدم بخاطر این آدم بخدا لباس پوشیدن بیرون رفتن دوستامو عوض کردم همه چیمو

اگه واقعا گوش میدی این رابطه رو تموم کن ،این ادم شاید جسمش پیشه تو باشه ولی فکر و ذکرش پیشه ینفر دیگس ،شاید ازین حرفم ناراحت بشی ولی اون تورو دوس نداره و فقط ب این خاطر نگهت داشته ک جای اون دخترو براش پرکنی مثلا..

اگه به حرفم گوش میدی تمومش کن بره

عزیزم کات کن ، هیچ کس ارزش اینو نداره خودتو بخاطرش اذیت کنی ، ایشون بره بهترش میاد ، من تجربه شو داش ...

من اصن الان بهم بگه این کارو کن برو نیا فقط چشم میگم با این ک ی دختریم فوق العاده پیشه بقیه بلبل زبون 

ترک کنیدلطفای مثال قشنگع ک میگه اگه توی ی جنگل یه درختو دوبار ببینی یعنی گم شدیرها کنیدبعضیا میان ک ...

همین امشب از دهنم سوخت ب مادرم گفتم آره دوباره حرف میزنیم ی عالمه نفرین کرد هم منو هم اونو

همین امشب از دهنم سوخت ب مادرم گفتم آره دوباره حرف میزنیم ی عالمه نفرین کرد هم منو هم اونو

چون دید که چقدر اذیت شدی

بازم فکر کن حتما

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

عزیزم چی بگیم ادم تفی که انداخته رو دوباره نمیلیسه نباید دوباره برمیگشتی تمومش کن عذاب نده خودتو وال ...

خیلی قسم میخوره اره از دهنم پرید ولی میفهمم خودم 

نمیدونم چیکار کنم از سرم بپرسه این ی سال همه کار کردم فراموشش کنم مسافرت کلاس درس همه چی

اگه واقعا گوش میدی این رابطه رو تموم کن ،این ادم شاید جسمش پیشه تو باشه ولی فکر و ذکرش پیشه ینفر دیگ ...

تاره دختره مث چی بهش خیانت کرده هزارتا حرفایی ک اصن گفتنش زشته بهش گفته تو زشتی تو پول نداری بعد من بدبخت بخاطر این آقا با خانوادم دعوا کردم

خیلی قسم میخوره اره از دهنم پرید ولی میفهمم خودم نمیدونم چیکار کنم از سرم بپرسه این ی سال همه کار کر ...

یکی دیگه رو بیار. تو زندگیت 

نه اینکه تمام و کمال باهاش باشی یا به اون وابسته بشی

در. حد. یه دوستی خیلی ساده

اینم بزار کنار ولش کن خودتو نجات بده

عزیزم میدونم دست خودت نیست و کار دلهولی نباید برمیگشتی بهشگون اون یک سال تمام دوراشو زده برگشته پذیر ...

من فقط دوس دارم پیشم باشه خیلی کارا کردم بمونه همه چیزمو زندگیو عوض کردم بخاطرش نمیدونم دیگ واسه ی پسر باید چیکار کرد

2825
2823
2791
2779
2792