2777
2789

خیلی فشار روم بود درس خونده بودم هیچی متوجه نشدم بابام هم به زور گفت بریم خونه مامانبزرگم باهم بحثم کردیم

ما کلا توخانواده مون سه تاکنکوری هستیم سریع ازم پرسیدن چن تومن برای کنکور دادی میخواستن ببینن فقط سراسری شرکت کردم یانه گفتم ۶۰۰ تومن فهمیدن فرهنگیان شرکت کردم

بعد بابام گف هیچ جا نمیفرستم باید شهرخودمون قبول بشه حتی  نزدیکترین شهرم قبول شد نمیفرستم

(فقط بابای من اینطوریه اون دوتا خانواده میزارن همه جا برن) عمم گفت خب دیگه بابات میگه راضیه همین جا فوقش پول میده میری

منم بالحن خیلی بد گفتم من آزاد نمیرم خوشم نمیاد اگه دولتی نشد پشت میشینم(زن عموم آزاد درس خونده گند زدم اینجا چون از حرص حرف بابام اینو گفتم)

بعد گفتن بری هم بابات یه ترم پول بده دیگه نمیده

یه طور طعنه زدن گفتن آزادم نمیتونی بری

الان بااین حرفم میگن چقد خودشو دسته بالا میگیره دولتی میخواد

نیارم آبروم میره درصورتی که من واقعا فشار روم بود اینو گفتم نمیخواستم انقد باحالت عصبانیت بگم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش بابا واسه حرف درمورد کنکور داری اینقدر حرص میخوری مردم اصلا به حرف بقیه فکر هم نمیکنن برو ازدواج کن ببین باید واسه چی چیزهایی حرص بخوری اینا شیرینیه دوره کنکوریه والا 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

ببخشید ی س میپرسم من چکارکتم تاپیمام بترکن کلا صفر صفرشن لطفابگین

اینطوری نمیشه فکر کنم روزای زوج میتونی واسه نینی یار تاپیکایی که میخوای بترکه رو بفرستی تعداشدشم محدود بود ۲ تا به نظرم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
اینطوری نمیشه فکر کنم روزای زوج میتونی واسه نینی یار تاپیکایی که میخوای بترکه رو بفرستی تعداشدشم محد ...

واقعاااااااا؟؟؟؟؟؟...

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

اینقدر این کنکور رو بزرگش نکنین که فشارش اینقدر از زندگی بندازنتون

والا بیشتر افراد موفق دوروبرمون بعداز یه مرحله ی بزرگی که به درامد رسیدن رفتن به زور درس خوندن مدرک دانشگاه آزاد گرفتن مگرنه درس واسه همه همه چیز نیست ، تلاشت رو بکن حتماااا ولی تو فامیل و اطرافیان خودت خودت رو تو فشار نزار که

اتفاقی نیفتادع بزرگش نکن حق داری ولی گذرزمان باعث میشه فرامشش‌کنی و بی اعمیت بشع

نمیتونم خیلی حساس شدم هرحرفی میزنن بد برداشت میکنم

واقعاااااااا؟؟؟؟؟؟...

میگم مطمئن نیستم روزای زوج رویادمه ولی تعداد تاپیک رویادم نیس

اینقدر این کنکور رو بزرگش نکنین که فشارش اینقدر از زندگی بندازنتونوالا بیشتر افراد موفق دوروبرمون بع ...

اره شاید بزرگ نباشه ولی من از وقتی یادمه مدرسه میرفتم به فکر کنکور بودم حتی تودبستان

فکر میکنم تمام گره های زندگیم قبولی توکنکور باز میشه

واقعا هم همینه حمایتگر وپارتی ندارم فقط کنکور میتونه زندگیمو نجات بده که اینم بازم پارتی سهمیه و...توش هست ولی به هرحال خیلیا بدون این چیزا قبول میشن

نمیشه شمام گزارش بزنین برام؟؟

زدم 

اره شاید بزرگ نباشه ولی من از وقتی یادمه مدرسه میرفتم به فکر کنکور بودم حتی تودبستانفکر میکنم تمام گ ...

انشالله که موفق باشی عزیزم

خیلی خوبه که تلاش میکنی👌🏻

مراقب روح و جسمت هم باش فشار الکی نزار رو خودت الانم دیگه به حرفایی که رد و بدل مردین فکر نکن گذشته رفته مهم نیست ، مهم فرداهاست که زمان و تلاش رو از دست ندی