حدود یه ساله نشسته خونه بیکار و بی عار .ده ساله ازدواج کردیم دریغ از یه میلیون پس انداز.هنوزم مستأجریم .تا یه سال پیش همش دو سه روز یه بار میرفت مسافر کشی و تا پول توی جیبش تموم میشد دوباره میرفت و....یه ساله که من شاغل شدم دیگه رسما نشسته خونه . به خدا دیگه روانی شدم همش استرس همش فکر و خیال همش حساب و کتاب که تا سر ماه حقوقم میرسه یا نه.عصبی شدم . از اینکه انقد بیخیال و بی فکره دارم دیوونه میشم.تا چیزیم میگم میگه داری سرکوفت میزنی و یا به ناحق میگه هر چی در میاری خرج خودت میکنی.درک و شعورش خیلی پایینه.28 سالمه از زندگی باهاش هیچی نفهمیدم عین یه گل پژمرده شدم.خسته ام....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخاطر آینده دخترم و خودم مجبورم شغلمو از دست ندم شغلم دولتیه و بیمه هستم .میخوام حداقل دخترم بتونه بعد از من حقوق بازنشستگی منو داشته باشه طفلک پدر که نداره رسما
خیلی سخته. منم همین شوهر این مدلی دارم اونم از اول عروسی بیکار شد تا دوسال نصفه نیمه تو آژانس بود بعدم یه کار داغون پیدا کرد باحقوق کمممم که بعد شش ماه گفتن برو بشین تو خونه جای شرکتو پس دادن جا نداشتن صاحبکار گفت از تو خونه کار کن از وقتی اومد خ. نه نشست بیشتر دعوا میکردیم. حالا تو این هیر و ویر و حتی قبل و حتی الانم همه به من میگن برو سر کار بیکاری مفید باش و از این حرفا. همه میگنا. همه. مامانم اینا... ولی من نمیرم سر کار فقط به همین دلیل. چون میدونم شوهرم تنبل تر از اینی که هست میشه.... مرد باید کلی هزینه رو دوشش باشه. همینجوریش مردا سر و گوششون میجنبه. وای به حال اینکه زنم بره سر کار. پول وظیفه مرده. به مامانم همش میگم. من حتی خرج ساده خودمم نباید از خودم بدم باید شوهرم بده. خواهر من همه جوره شوهرش واسش خرج میکنه.
خب تا یه سال پیش کجا کار میکرد؟ چی شد که نرفت؟ تحصیلاتش چیه
مسافرکشی میکرد.چون من شاغل شدم نرفت به بهونه اینکه بچه رو نگه داره که اونم نگه نداشت.لیسانس عمران داره اما هیچی بلد نیس بخاطر همین هیچ جا کار بهش نمیدن .عصبی و اهل دعوا هم هست دو سه بارم بخاطر همین بیکار شده