2777
2789
عنوان

از بی عرضگی شوهرم به ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر آینده دخترم و خودم مجبورم شغلمو از دست ندم شغلم دولتیه و بیمه هستم .میخوام حداقل دخترم بتونه بعد از من حقوق بازنشستگی منو داشته باشه طفلک پدر که نداره رسما

آره والا این همه درس خوندی ک بری سرکار و بشی مرد خونه!

دقیقا دردم همینه که شدم مرد خونه و بدتر از این در عذابم که انقد شعور شوهرم پایینه که تا اعتراضی میکنم میگه فقط بلدی سرکوفت بزنی

من نمیدونم چرا موندی تو این زندگی شوهرت نه پشتیبانیه مالیت میکنه نه عاطفی واسه این که بترسه یه مدت ...

بخاطر دخترم.بخاطر پدری که ندارم.بخاطر قبح طلاق و آینده دخترم

اتفاقا حتما سرکارتو بریااااا.این چه تزیه که سره کار نره؟با داشتن شوهر به این بی مسئولیتی شاغل بودنیه ...

کارم واقعا تنها پشتوانمه .پدرم که فوت کرده مادرمم داداشم نگه میداره نمیتونم که برم زیر سایه زن برادر

پیر شدم به خدا

خیلی سخته. منم همین شوهر این مدلی دارم اونم از اول عروسی بیکار شد تا دوسال نصفه نیمه تو آژانس بود بعدم یه کار داغون پیدا کرد باحقوق کمممم که بعد شش ماه گفتن برو بشین تو خونه جای شرکتو پس دادن جا نداشتن صاحبکار  گفت از تو خونه کار کن از وقتی اومد خ. نه نشست بیشتر دعوا میکردیم. حالا تو این هیر و ویر و حتی قبل و حتی الانم همه به من میگن برو سر کار بیکاری مفید باش و از این حرفا. همه میگنا. همه. مامانم اینا... ولی من نمیرم سر کار فقط به همین دلیل. چون میدونم شوهرم تنبل تر از اینی که هست میشه.... مرد باید کلی هزینه رو دوشش باشه. همینجوریش مردا سر و گوششون میجنبه. وای به حال اینکه زنم بره سر کار. پول وظیفه مرده. به مامانم همش میگم. من حتی خرج ساده خودمم نباید از خودم بدم باید شوهرم بده. خواهر من همه جوره شوهرش واسش خرج میکنه. 

خب تا یه سال پیش کجا کار می‌کرد؟ چی شد که نرفت؟  تحصیلاتش چیه

مسافرکشی میکرد.چون من شاغل شدم نرفت به بهونه اینکه بچه رو نگه داره که اونم نگه نداشت.لیسانس عمران داره اما هیچی بلد نیس بخاطر همین هیچ جا کار بهش نمیدن .عصبی و اهل دعوا هم هست دو سه بارم بخاطر همین بیکار شده