حدود یه ساله نشسته خونه بیکار و بی عار .ده ساله ازدواج کردیم دریغ از یه میلیون پس انداز.هنوزم مستأجریم .تا یه سال پیش همش دو سه روز یه بار میرفت مسافر کشی و تا پول توی جیبش تموم میشد دوباره میرفت و....یه ساله که من شاغل شدم دیگه رسما نشسته خونه . به خدا دیگه روانی شدم همش استرس همش فکر و خیال همش حساب و کتاب که تا سر ماه حقوقم میرسه یا نه.عصبی شدم . از اینکه انقد بیخیال و بی فکره دارم دیوونه میشم.تا چیزیم میگم میگه داری سرکوفت میزنی و یا به ناحق میگه هر چی در میاری خرج خودت میکنی.درک و شعورش خیلی پایینه.28 سالمه از زندگی باهاش هیچی نفهمیدم عین یه گل پژمرده شدم.خسته ام....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم هم دوست ندارم زیاد سر کار رفتن رو. هر کی روحیه اش یه جوره. بعدم مگه همه زنها الان میرن سر کار؟ کلا به نظر من مرد باید هزینه و تفقه همسرشو بده. اگه قرار باشه زن هم هممپای مرد کار کنه که فرقی ندارن. بیشتر خوشبحال مردا میشه. حالا بماند که شوهر این دوستمون نفقه نمیده. و خرج نمیکنه
من الان شوهرم اگه بفهمه من یه پولی دستمه دیگه به من برای چیزایی که لازم دارم نمیده. الانم البته به مکافات و نقشه و زیر آبی رفتن ازش میگیرم. مردا متاسفانه بعضی هاشون اینجورین بعضی هم مثل یکی که الان گفت نمیذاره با حقوقم حتی به سوپرمارکتی ساده خرید کنم
انشالله شوهرت بره سر یک کار خوب و دائمی عزیزم توکل به خدا.منم شوهرم بیکاره چندوقته تکلیفش باخودش معلوم نیست نمیدونم چیکار باید کرد
《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
البته من نمیگم استارتر کارشو ول کنه من میگم کم کم یواش یواش بگه به شوهرش این ماه حقوق ندادن بعد ماه بعد بگه منو تعدیل نیرو کردن دیگه اینجا منو نمیخوان ولی باید یه جا دیگه کار پیدا کنم بعد مثلا الکی بگا اره یه جای دیگه پیدا کردم ولی خیلی حقوق کمتر میدن. که دیگه کم کم بگه اصلا هیچیش نموند همه رو دادم کرایه رفت و آمد. و..