2777
2789
عنوان

بهش گفتم پاتو بشور بحثمون شد

388 بازدید | 36 پست

شوهرم از صبح تا شب سرکار بود اومد خونه شام خوردیم تلویزیون نگاه کرد رفت طبقه پایین پیش پدر مادرش (طبقه بالای خونه پدرشوهرم هستیم) دوباره اومد بالا تلویزیون نگاه کرد (حدودا دو سه ساعت از اومدنش گذشت) بعد اومد کنار من جلوی بخاری بشینه بهش گفتم پاتو بشور لطفا از صبح توی کفش بوده بحثمون شد شروع کرد چرت و پرت گفتن هزار تا دری وری گفت و رفت خوابید با همون پاهای کثیف بو گندوش رفت روی تخت خوابید

یعنی اینقدر شعور نداره پاشو بشوره

با این وضعیتش را.بطه جن.سی هم میخواد اه اه 

توکل به خدا🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا ازسرکارمیاد چرا دوش نمیگیره؟بفرستش حمام

همینم گفتم هزار تا چیز بهم گفت

بگم برو حمام که دیگه هیچی

دیشبم کنارم نشسته بود هی دستشو میکرد توی شلوارش خودشو میخاروند گفتم حداقل شورتتو عوض کن نکرد

اییییی🤢🤮

توکل به خدا🌿
واقعا اگر شوهر ادم بدنش یا پاش یا دهنش بو بده چطور به روش بیاریم؟ اخه مستقیمم بگیم انگار ناراحت میشن ...

خودش باید شعور داشته باشه که نداره

اتفاقا دهنشم بو میده چون یکی از دندوناش پوسیدگی داره از آمپول میترسه نمیره دندونپزشکی

اه اه

تف تو ازدواج

فقط خدا یه راهی جلوی پام بذاره

توکل به خدا🌿
همینم گفتم هزار تا چیز بهم گفتبگم برو حمام که دیگه هیچیدیشبم کنارم نشسته بود هی دستشو میکرد توی شلوا ...

😂😂😂😂😂😂حالم بدشد

ببین چی دوس داره براش بخر

پاستیل چیپس شکلات.....

گولش بزن بره حمام😂