2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

234 بازدید | 21 پست

سلام

تقریبا چهارماهه عادت نشدم...قبلنا هم ازین مشکلا داشتم...یبار رفتم پیش دکتر گفت تنبلی داری باید ورزش کنی..ولی اصلا وقت ورزش ندارم..آمپول داد بهم‌..بعد از اونم چندبار نامنظم شد..الان باز طولانی شده..چیکار کنم؟رازیانه هم خوردم فایده نداشت..روم نمیشع دیگه برم دکتر🙈😔در ضمن دخترم

باید قرص دوفاستون بخوری تا عادت بشی 

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزززم برو دكتر حتما بايد تحت نظر پزشك باشي والا خدايي نكرده بعدها براي بارداري خيلي ب دردسر ميفتي ..روشدن نداره ك كاري قرار نيست بكنه ..اگر بخواي با طب سنتي درمان بشي خيلي مستمر و باحوصله وطولاني بايد دارو مصرف كني در غير اينصورت ي دكتر زنان خوب برو تحت نظر باش و واااقعا ورزشو فراموش نكن شده اخرشب وقت خواب نيم ساعت ورجه وورجه كني بدنتو فعال كن خيلي تاثير داره

عزيزم اگه تنبلي داري اول بايد تحت تظر دكتر باشي بعدم حتما بايد ورزش داشته باشي و تغذيه نقش مهمي داره بايد مواد غذايي كه طبع سرد و تر دارن اصلا مصرف نكني

قدم بعدي خوردن مدام رازيانه هستش بجز پريودي ها

عزيزززم برو دكتر حتما بايد تحت نظر پزشك باشي والا خدايي نكرده بعدها براي بارداري خيلي ب دردسر م ...

از بابام خجالت میکشم...آخه مامانم بش میگه..دفه پیشم با بابام رفتیم آمپول زدم

برای ورزشم هم وقت باشگاه رفتن ندارم هم اعتماد بنفسشو😔😔😔و گرنه وقتایی که ورزش میکنم سر وقته

ازالان درمان کن که بعدا مثل ما نشی.

ورزش کن.توخونه ورزش کن.یا میتونی روزی یه رب بااهنگ.شاد برقصی.غذاهای سرد نخور اصلا.گرمیجات بخور.البته اگه طبعت سرده.

چون اکثرا طبع سردا تنبلی دارن.

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با اینکفشها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.......
از بابام خجالت میکشم...آخه مامانم بش میگه..دفه پیشم با بابام رفتیم آمپول زدم برای ورزشم هم وقت باشگ ...

اوووخيييي عزيززززززم خب بگو اخه مادرمن اين مريضي زنانگيه چ نيازيه بابا بدونه 😄حتما نبايد تو باشگاه باشي ي اهنگ شاد بذار هرروز يكم ورجه ورجه كن حله غرض حركت دادن ب بدنه 

دوستان میشه متفورمین رو بدون تجویز دکتر خورد؟

قبلا دکتر برای یکماه بهم داد

الانم دوباره میتونم بخورم؟

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
اوووخيييي عزيززززززم خب بگو اخه مادرمن اين مريضي زنانگيه چ نيازيه بابا بدونه 😄حتما نبايد تو باشگاه ...

میگه ایرادی نداره باباته😔طفلک بابامم غصه میخوره.‌آهنگ شادو حرکات موزون هست تو برنامه م.😊در حدی که قشنگ به نفس نفس میفتم..ولی بازم فایده نداره😭