2777
2789

خواهش میکنم فقط کسایی جواب بدن ک حوزه درس خوندن و اطلاعات دارن 

میخاستم ببینم چجوریه درساش خیلی سخته؟چند ساله میشه مدرک کارشناسی گرفت؟با بچه کوچیک بنظرتون راحته حوزه رفتن؟

در اخر باز هم تمنا میکنم تاپیک به بیراهه نره اگر اطلاعات دارین جواب بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درساش رو اگه بخونی و تخصصی هارو مباحثه کنی سخت نیست. بیشتر حوزه ها خودشون مهد دارن. اگه به طور پیوسته بخونی ۵ ساله مدرک میگیری 

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

من حوزه نبودم. ولی میدونم مدرکش مثل مدرک دانشگاهی معتبره و مثل سالهای دانشگاه زمان میبره. درصد بالایی از افراد حوزه بچه کوچک گاهی چند تا دارند. احتمال زیاد مکانی ویژه نگهدری کودکان هم دارند. 

من ۶ سال دانشگاه با دو بچه کوچک  درس خوندم و شد. پس شما هم میتونیین

میگن توی درساش عربی زیاد داره درسته؟

تخصصی ها نود درصد عربی هستن اما اگه اهل خواندن باشی سخت نیست به نظرم 

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

من حوزه نبودم. ولی میدونم مدرکش مثل مدرک دانشگاهی معتبره و مثل سالهای دانشگاه زمان میبره. درصد بالای ...

ممنون عزیزم موفق باشین 

خیلی علاقه دارم ولی کلا ادم استرسی ایی هستم میترسم با بچه کوچیک نتونم درسای سختشو بخونم

۵ سال طول میکشه تا لیسانس بگیری ۸ سال فوق و۱۰ الی ۱۱ سال دکترا بعدم که مدرک خارج فکر کنم ۱۵ سالی م ...

منکه نمیخام تا اخرش بخونم تا همون کارشناسی بخونم شاهکار کردم😅