چرا من هیچ وقت حس خوبی به این شب نداشتم همیشه ناراحتم میگم الان چه کسانی شرمنده زن و بچشون شدن و یلدا ندارن ...
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انچنان شب مهمی هم نیست مگه یه ادم چقد میتونه بخوره الکی به این شب بها دادن
بخاطر یک دقیقه کلی خرج الکی میکنن
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
الان وضعیت ۵۰ درصد جامعه فک کنم همینه مثلا خودمون تو کارتمون ۵۰۰ پوله
🥺🥺🥺🥺
ما عموم اینا میان خونمونیه شام مثل بقیه مهمونیا تدارک دیدیم و اش پذیرایی هم میوه 😶صرفا دور همیمهرسا ...
همین طوری مهمونی طور خوبه.عین شب عید نباشه😂هیچ وقت شب یلدا جایی دعوت نشدم یا کسی نیومده خونمون ...درک درستی ازش ندارم .فقط یه ذره خاطره ناراحت کننده از بچگیم دارم
یکم سلیقه میخواد وگرنه حتما لازم نیست چیزای گرون استفاده کرد اگه خانوادگی میگیرین هر کی ی چیز بیاره ...
دقیقا همینطور هست ما همه قرارع بریم خونه خاله ام شش تا خانواده هستیم اگه قرار باشه برای ۳۵ نفر غذا و دسر درست کنه که از پا در میاد بعدشم هزینه اش زیاد میشه (تازه خونه خریدن کلی قرض و وام دارن)ما هم قرارع هر خانواده ای یه دسری میوه ای آجیلی دست بگیره بیاره دور هم باشیم فقط