2777
2789
عنوان

چقدر بعضی مادرا بی فکرن

269 بازدید | 37 پست

مهد پسرم جشن یلدا داشتن ، خوراکی هارو آخر مراسم میدادن بچه‌ها...اول مراسم من به پسرم چوب شور دادم بخوره، یه مادره با دوتا بچه اومده بود هی پسر بزرگش و دوستش از پسرم چوب شور میگرفتن تازه واسه داداششم می‌گرفت بیشتر از یک بسته رو اونا خوردن ، مامانه واسه دوتا بچه هیچی نیاورده بود حتی آب ، اینا به کنار پسرمم که به هردوتا بچه اش چوب شور داد خورد حتی برنگشت یه تشکر ساده کنه چرا بعضی مامانا انقدر بیخیالن 

بعضیا اینجورین بنظر من خیلی خودخواه و از خود راضین

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا اینجورین بنظر من خیلی خودخواه و از خود راضین

دقیقاً همین مدلی هستن حتی پسرشم با اینکه بچه بود از خود راضی بود چون سال قبل با پسرم یه شیفت مهد میومد پسرم تا اونو دید با خوشحالی چندین بار صداش زد حتی به شونه بچه زد ولی بچه برنگشت اصلأ ، همچین خوراکی رو دید با پسرم خوب شد 

جشن یلدایی مهد وسرم چند روز پیش بود همون اول مراسم به هربچه یه پک خوراکی دادن میوه ژله شیرینی ابمیو وبه هرمادرم یه پک جدا گانه اجیل میوه شیرینی  چایی هم بود سرمیز  وبعد شام . بنظرم خیلی خوب بود بچه ها گرسنه نمیشدن

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقاً همین مدلی هستن حتی پسرشم با اینکه بچه بود از خود راضی بود چون سال قبل با پسرم یه شیفت مهد میو ...

اه بدم میاد از این ادما

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دقیقاً همین مدلی هستن حتی پسرشم با اینکه بچه بود از خود راضی بود چون سال قبل با پسرم یه شیفت مهد میو ...

انقد بدم میاد از این جور بچه ها ‌ خیلی زرنگ وسواستفاده گرن  بیچاره بچه های ما فک میکنن همه مثل خودشون مهربونن

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا دیگه .گفته بودن خوراکی بیارن برای خودشون بچها؟

نه چیزی نگفته بودن ، ولی قرار بود آخر مراسم خوراکی شب یلدا بدن ، حالا پسر بزرگش هیچی کوچیکه همش چشماش به خوراکی بقیه بود خیلی هم بچه بود آدم دلش می‌سوخت 

تا شما یاد بگیری بچت رو چجوری بار بیاری خوراکیشو نده این و اون 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

نه چیزی نگفته بودن ، ولی قرار بود آخر مراسم خوراکی شب یلدا بدن ، حالا پسر بزرگش هیچی کوچیکه همش چشما ...

اهان پس بقیه هم خوراکی‌اورده بودن فک کردم فقط پسر شما برده 

مادره بی فکر بوده دیگه بچه اس به هر حال ضعف میکنه باید یه خوراکی کوچیک بزارن