بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حرف حقی زده خب اونی هم که داره با روحیه ی بالا با این مریضی کوفتی مبارزه میکنه دو تا مثل تو با حرفاشون میکشنش شاید یکی تو سایت داره میجنگه با بیماریش و دو تا تاپیک مثل شما میخونه دور از جونش میگه من که قراره بمیرم دیگه چرا باید الکی هزینه کنم جمع کنید این حرفا رو قرار نیست راحب هر چی دو تا کلمه یاد گرفتیم همه جا بیانش کنیم
یکی خیانت بابام ب مامانمو مسخره کرد ظهر.من سر این خیانت پوکیدم نابود شدم هر اختلالی بگی گرفتمحرفش مث ...
چرا...
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^