2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم انجام ندادم تا حالا ولی خیلیارو دیدم که به خواسته هاشون از این طریق رسیدن و تونستن شرایط رو باب میلشون کنن

خودمم خیلی وسوسه شدم که انجام بدم چون شوهرم واقعا داره عذابم میده ازش متنفر شدم

اما کسیو نمیشناسم

عزیزم من با دعا نرسیدم حقیقش با چله شهادت رسیدم 

یعنی عزیزم اصلااا من معتقد نیستم اصلا یعنی نمازمم حقیقت نمیخونم ولی حاجت داشتم من دو تا دایی هام شهیدن گلم 

اومدم صبح هر روز تا چهار روز میرفتم سرقبرشون زیارت عاشورا میخوندم و فاتحه بعد از چهل روز به حاجتم رسیدم 

من یک شغلی و از دبیرستان میخاستم و خوب برا خیلی سخت بود برا وارد شدنش شانس خیلی کم. رفتم و ربلا قبه امام حسین دعا کردن یک هفته بعد اومدم از جایی که فکرشو نمی کردم جور شد و رفتم مشغول شدم 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

عزیزم دعا و اینا حقیقت داره من راجبش خوندم از حیطه علمیش البته چند نکته بهت میگم امیدوارم کمکت کنه 

اول اینکه درسته دعا و طلسم هست ولی سنگینی و سیاهی میاره بعدش برای شما 

دوم اینکه کار هرکسی نیست و باید فردی باشه که سواد در اون حیطه داشته باشه 

سوم اینکه چند نوع دعا هست یکیش سیاهه که همین جادوگران و دعا نویسان انجام میدن یه مدل سفیده که با فرشتگان و انرژی کائنات انجام میشه یکیشم خاکستریه 

کلا دعا و جادو استفاده از علوم ماورایی در این حیطه جن ها و موکل ها و سیاهی وارد زندگی می‌کنه 

و اینکه میگی دیدید بله دیدم به خواسته اش رسیده ولی خواسته اش موجه بوده مثلا بعضیا برای خراب کردن زندگی افراد طلسم انجام میدن این بنده خدا برای کار خیری میخواست طلسم براش انجام شده بود و بعد اینکه پیش فرد کار بلد رفت کارش جور شد 

عزیزم من با دعا نرسیدم حقیقش با چله شهادت رسیدم یعنی عزیزم اصلااا من معتقد نیستم اصلا یعنی نمازمم حق ...

برای منم دعا کن جواب آزمایشم نگران کننده نباشه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

خیلی دیدم بعدش صد برابر بدتر سرشون اومده ، اون خواستشون که بهش رسیدن مثل ازدواج کوفتشون شده 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎