2777
2789

بچه ها زبون شوهرم چند روزه خیلی میسوزه تا یه چی میخوره فرقی نداره چیز شیرین باشه تند باشه یا ترش باشه خیلی میسوزه دو روزه که میوه نمیخوره چون خیلی میسوزه غذاهم کم میخوره نمیتونه بنظرتون چرا اینجوری شده هیچ تبخالیم نیس تو دهنش🥺😢

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

فک کنم دهانش گرمی کرده  رب انار خوب برا گرمی باید نگه داره تو دهنش  ماست اینا بخوره 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش چی خورده که ایتجوری شده.

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
گرمی کرده بهش چیزای خنک بده

واقعا مرسی عزیزم ترسیدم یه وقت جوری نباشه 

اره گرمیجات کلا خیلی میخوره بنظرت چیا بهش بدم سریع خوبشه

فک کنم دهانش گرمی کرده رب انار خوب برا گرمی باید نگه داره تو دهنش ماست اینا بخوره

مرسی گلم ممنون از راهنماییت

قبلش چی خورده که ایتجوری شده.

نمیدونم چند روز پیش هی میگف زبونم میسوزه ولی کم میسوخت منم میگفتم حتما اذیتت کرده تبخال بزنه خوب میشی دیدیم روز به روز بیشتر میسوزه فک کنم از گرمی زیاد چون خیلی گرمیجات میخوره