2777
2789

راه دور سرکاره..جریان رو تو تاپیک قبلم گفتم..داداش ۱۴سالش پیش من زندگی میکنه..۱تومن زد بکارتم گفتم بیشتر پول بده میخام برا خونه چیز بگیرم(نداشت وگرن میداد)عصبانی شد حرف بارم کرد..خسته شدم حق داشتم؟اخه باردارم داداششم انداختم ور دل من بدبخت..ن مامانش ن باباش ن خودش ب هیجاشون نیست.بخدا از بس سخت نگرفتم بهشون.حالا باهمشون قهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلتو یه نگاه کردم چقدر سخت بارداری رو بهونه کن بگو سختمه میخوتم تنها باشم البته اونم بنده ی خ ...

خیلی خواهر بخدا اگ خوب بود کاریش نداشتم پوشیده میگشتم ولی خیلی رو داره..میتونن براش خوابگاه بگیرن شوهرم نمیذاره میگ تا من هستم خوابگاه ن

خیلی خواهر بخدا اگ خوب بود کاریش نداشتم پوشیده میگشتم ولی خیلی رو داره..میتونن براش خوابگاه بگیرن شو ...

وای خب وقتی اون نیستم باید برادرشم نباشه خو چی میگه؟ازت نمیپرسه اذیتی اذیت نیستی؟

حتما نمیپرسه دیگه😤

وای خب وقتی اون نیستم باید برادرشم نباشه خو چی میگه؟ازت نمیپرسه اذیتی اذیت نیستی؟حتما نمیپرسه دیگه😤

ن بخدااا ن خودش ن مامانش ن باباش..پارسال پیشم بود میدونستن از کاراش بدم میاد حتی غیرمستقیم ب مادرشوهرمم گفتم خودشونو زدن ب نفهمی

ن بخدااا ن خودش ن مامانش ن باباش..پارسال پیشم بود میدونستن از کاراش بدم میاد حتی غیرمستقیم ب مادرشوه ...

کی درسش تموم میشه؟یعنی چندسال باید بمونه پیشت؟پدر و مادرت هیچی نمیگن؟

ببخشیدا همچین بچه هم نیست 14 ساله

کی درسش تموم میشه؟یعنی چندسال باید بمونه پیشت؟پدر و مادرت هیچی نمیگن؟ببخشیدا همچین بچه هم نیست 14 سا ...

۳سال دیگ داره از این میترسم ۳سالو هیچی بهش نگن بازم بمونه پیش من..ن بابام از کاراش خبر نداشت هی میگف گناه داره نکنه گرسنه بخوابه.بعد ک بهش گفتم عصبانی شده