2777
2789
عنوان

تا حالا ازتون کلاهبرداری شده

188 بازدید | 18 پست

دیشب یه مبلغ زیادی رو سر نفهمی خودم به فنا دادم 😭 

از این سایتای سرمایه گذاری بود تمام پولمو بالا کشید 

خیلی حالم بده تورو خدا دلداریم بدین

۷۰ میلیون تومن پولم رفت😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم سه سال پیش یه آقایی اومد ازمون پول قرض کرد پنجاه میلیون، و یک چک یک ماهه بهمون داد چند روز بعدم اومد یه چک با مبلغ بیشتر برای ضمانت چک قبلی بهمون داد که خیالمون راحت بشه. چک ها پاس نشد و دیگه جوابمونو نمی‌داد وکیل گرفتیم شکایت کردیم اما هنوز پول مونو نداده 

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

بله حلقه های عقدمون طلا سفید بود با نگین برلیان

بعد معلوم شد نقره س با نگین اتمی 

تو یونیک 1000دلار گذاشتیم بعداز دوسال شد 2500دلار ولی رفت که رفت

بورس

بذار فکر کنم بازم یادم میات یا نه

این ما نبودیم یکی تو شهرمون پول بهره ای کار می‌کرد 

بار آخر اطلاعات گرفتش

من با بابام صحبت کردم بابام گفت این سود شبهه ناکه

همسرم بهش برخورد ولی ق کرد پول ندیم 

ماهم سه سال پیش یه آقایی اومد ازمون پول قرض کرد پنجاه میلیون، و یک چک یک ماهه بهمون داد چند روز بعدم ...

خدا لعنتشون کنه این حروم زاده های کلاهبردارو 

باز هزینه وکیل و شکایت 😭

من از این میسوزم اخه من به فنا دادم الان شوهرم از دیشب همش میگه پولامو به فنا دادی فلان کردی اینهمه من میرم سرکار 

گفتم اخه من نمیدونستم خیر سرم میخواستم پولمون چند برابر بشه 😔

بله حلقه های عقدمون طلا سفید بود با نگین برلیانبعد معلوم شد نقره س با نگین اتمی تو یونیک 1000دلار گذ ...

۱۰۰۰ دلار چند سال پیش پریذ؟؟

متن اخرتونو نفهمیدم که گفتین بابام چی؟؟