2777
2789
دکتر هیچ کاری ازش برنمیاد گلم خودمون باید روی خودمون کار کنیم تا روحیه مون داغون نکنیم منم اینجوری ب ...

من بیشتر بخاطر ازمون استرس دارم شدیدا احتمالا این ترم موفق نشم بمونه برای ترم بعد و ترس از آینده نابود کرده فکر و ذهن منو🥲💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خانوادش همش بهش میگن اگه میخوای ما باهات خوب باشیم زنت رو طلاق بده. به نظرت با این حرفاشون رو ...

شوهرت از حرفاشون خسته شده فکرش درگیره همه چیزه 

ناراحتیت بخاطر فکر بیش از حد هست سعی کن کمتر فکر کنی و ذهنت و مشغول کارهای روزمره کن اگه با شوهرت صحبت کنی میتونین حل کنید و رابطتون دوباره خوب میشه 

.عزیزم شما پرسیدین فک کنم این سوالو یا شما نبودین؟

فک کنم جواب دادم اخه یبار به این سوال انشالله درست میشه گل من نگران نباش❤️

میشه حس مامانش نسبت بهم بگی ؟چرا وقتی اون روز ازش سوال کردم جوابمو نداد ؟ نشنید ؟

پسره آدم صاف و ساده ایه کلا کسی نیس که کینه تو دلش باشه مهربونه اگه بی توجهی کرده از قصد نبوده

مادرش نگرانه انگار

پسره آدم صاف و ساده ایه کلا کسی نیس که کینه تو دلش باشه مهربونه اگه بی توجهی کرده از قصد نبودهمادرش ...

تا حالا مامانش به من فکر کرده یا با هم درموردم حرف زدن ؟

اهل سیگار و .. است ؟ 

به نظرت کی میبینمش یا باهام صحبت میکنه؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

تا حالا مامانش به من فکر کرده یا با هم درموردم حرف زدن ؟اهل سیگار و .. است ؟ به نظرت کی میبینمش یا ب ...

مامانش شاید حس کرده باشه شما بهش علاقه یا یه حسی داری 

یکم ممکنه شیطون باشه پر شور و هیجان هست اقا پسره اهل سیگار و اینا شاید هر از گاهی تو جمع رفیقا خیلی کم اتفاق بیوفته

مامانش شاید حس کرده باشه شما بهش علاقه یا یه حسی داری یکم ممکنه شیطون باشه پر شور و هیجان هست اقا پس ...

به نظرت با کسی هست یابوده؟

چرا کات کرده ؟

مامانش شاید حس کرده باشه شما بهش علاقه یا یه حسی داری یکم ممکنه شیطون باشه پر شور و هیجان هست اقا پس ...

میشه حست رو نسبت به خودم و ظاهرم بگی ؟!

و نسبت به آینده ام ؟

رشتهو دانشگاه مورد علاقه ام قبول میشم؟

به نظرت با کسی هست یابوده؟چرا کات کرده ؟

با کسی در حد چت بوده ولی حسی نداشته فک کنم تو اینستا چت میکردن الان با کسی نیست 

متوجه علاقه شما به خودش نیست این آقا

با کسی در حد چت بوده ولی حسی نداشته فک کنم تو اینستا چت میکردن الان با کسی نیست متوجه علاقه شما به خ ...

خودش علافه ای داره نست به من ؟

میاد جلو یا منتظر چراغ سبز یا هم صحبتی از طرف منه ؟

خودش علافه ای داره نست به من ؟ میاد جلو یا منتظر چراغ سبز یا هم صحبتی از طرف منه ؟

عزیزم این شخص متوجه نیست که شما بهش علاقه داری 

یجوری بهش بفهمونید و تا ذهنش مشغول شما بشه 

وقتی ذهنش مشغول شد میاد جلو