nilo_o_o مدیر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 عنوان لطفا بیاینن❌ | مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 93 پست کسی میدونه دلیل تیک و پرش عضله چیه؟تیک بیشتر رو انگشت شستمه گاهیم رو پلکپرش عضله هم بیشتر دستام هردو دستم هستپاهامم هست ولی کمتر 1403/09/27 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6837 عزیزم این شخص متوجه نیست که شما بهش علاقه داری یجوری بهش بفهمونید و تا ذهنش مشغول شما بشه وقتی ذهنش ... نظری داری که چجوری ؟ من اصلا نمیدونم چجوری اینکارو بکنم 🥲💔😭 کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 نظری داری که چجوری ؟ من اصلا نمیدونم چجوری اینکارو بکنم 🥲💔😭 سعی کن باهاش حرف بزنی رو در رو یا ارتباط چشمی برقرار کن خاهر نری زل نزنی تو تخم چشای پسره هااا،😂تو خجالتی هستی و اون پر رو و اصلا خجالتی نیست اگه وارد رابطه بشین بنظرش خیلی ناز و دوسداشتی هستی حس میکنم
nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 مسکل اینه میبینمش تپش قلب میگیرم 🤦🏻♀️😂اصلا نمیدونم برم درمورد چی باهاش حرف بزنم ...هر چی فکر میک ... الهی بگردم 😂😂😂نه تورو ندیده یا متوجه نشده اگه اونجا بوده یجوری باید ذهنشو مشغول خودت کنی که اوم خودش بیاد جلو
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6837 الهی بگردم 😂😂😂نه تورو ندیده یا متوجه نشده اگه اونجا بوده یجوری باید ذهنشو مشغول خودت کنی که اوم خ ... به نظرت چجوری ؟برم از کنارش رد شم ؟ 🤦🏻♀️😂بعد نگاهش کنم و لبخند بزنم ؟ 🤦🏻♀️😂من دیگه کاری بلد نیستم ؛ عشوه و طنازی هم ندارم ... 🤦🏻♀️😂 کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6837 الهی بگردم 😂😂😂نه تورو ندیده یا متوجه نشده اگه اونجا بوده یجوری باید ذهنشو مشغول خودت کنی که اوم خ ... حست میگه برم جلو باهاش درمورو یه موضوع بی ربط صحبت کنم ؟یا نه خودش میاد جلو؟ کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 به نظرت چجوری ؟برم از کنارش رد شم ؟ 🤦🏻♀️😂بعد نگاهش کنم و لبخند بزنم ؟ 🤦🏻♀️😂من دیگه کاری بلد ... نه نههه😂😂من خودمم همینم😂ولی یه همچین چیزی اره مثلا از جلوش رد شو یا یجوری سر راهش قرار بگیر یجایی و یه نگاه چش تو چشمی بهش بنداز
nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 حست میگه برم جلو باهاش درمورو یه موضوع بی ربط صحبت کنم ؟یا نه خودش میاد جلو؟ بنظرم بیشتر سعی کن سر راهش قرار بگیری تا صحبت و هم کلام شدن
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6837 نه نههه😂😂من خودمم همینم😂ولی یه همچین چیزی اره مثلا از جلوش رد شو یا یجوری سر راهش قرار بگیر یجایی ... اوندفعه از قصد باهاش روبه رو شدم بعد مثل خر سرم رو انداختم پایین و اصلا نگاهش نکردم ...🤦🏻♀️😂اونم خر تر از من سرش رو انداخت پایین و منو نگاه نکرد 🤦🏻♀️😂شانسم ندارم ... کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6837 بنظرم بیشتر سعی کن سر راهش قرار بگیری تا صحبت و هم کلام شدن میترسم ضایع بشم و بفهمه ...آخه کلا قبلا باهاش رودررو نمیشدمالان چندبار باهاش رو به رو شدم ولی میگم هم رفتارای من مثل آدم به دور ها است هم رفتارای اون 🤦🏻♀️😂نه اون منو نگاه میکنه ؛ نه من اونو نگاه میکنم 🤦🏻♀️😂دو تا اسکل ایم 🤦🏻♀️😂 کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 اوندفعه از قصد باهاش روبه رو شدم بعد مثل خر سرم رو انداختم پایین و اصلا نگاهش نکردم ...🤦🏻♀️😂اونم ... عزیزم متوجه علاقت به خودش نیست😂😂سعی کن چش تو چش بشی باهاش و یه لبخند مهربون و کوچولو بزنی بهش
nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 میترسم ضایع بشم و بفهمه ...آخه کلا قبلا باهاش رودررو نمیشدمالان چندبار باهاش رو به رو شدم ولی میگم ... الهی اینجوری نگو عه😂اگه متوجه بشه ممکنه بهت پیام بده حس میکنم میشه بلاخره اگه هم نشد فدا سرت پسره ی بی تربیت😁ولی به قول ما تورک ها الله اوزی بیلن یاخچدی امیدوارم برسی بهش قلب😘😍❤️
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6837 عزیزم متوجه علاقت به خودش نیست😂😂سعی کن چش تو چش بشی باهاش و یه لبخند مهربون و کوچولو بزنی بهش اگه لطف کنه سرش رو مثل چی نندازه پایین و یه دیقه منونگاه کنه چَشم 🤦🏻♀️😂منم سعی میکنم چشم تو چشم بشم باهاش ... 😂😂ببین اصلا میبینمش تپش قلبم میره و ۱۵۰ ...🤦🏻♀️🙂💔 کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 اگه لطف کنه سرش رو مثل چی نندازه پایین و یه دیقه منونگاه کنه چَشم 🤦🏻♀️😂منم سعی میکنم چشم تو چشم ... اخی الهی😂انگار تایپش همینه دخترای بامزه و خجالتی
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6837 الهی اینجوری نگو عه😂اگه متوجه بشه ممکنه بهت پیام بده حس میکنم میشه بلاخره اگه هم نشد فدا سرت پسره ی ... خدا از دهنت بشنوه ♥️♥️یعنی میشه که بشه ؟ کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6837 اخی الهی😂انگار تایپش همینه دخترای بامزه و خجالتی از رفتار خودش چی حس میکنی کلا ؟ ظاهری و استایلش هم بگو بهم :)) کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥